KATEGORI
  1. Kläder
  2. Skor
  3. Sport & Badkläder
  4. Accessoarer
AVDELNING
MÄRKE
Mer
PRIS
kr
kr
REA %
FÄRG
BUTIK
Mer
LEVERANSTID
TRENDER
Designerväskor: Glamorösa Vestiaire Collective kollektionen
Återställ
Visa resultat
Vintage Väskor: Bär Vestiaire Collective vintage med stil

DESIGNERVÄSKOR: GLAMORÖSA VESTIAIRE COLLECTIVE KOLLEKTIONEN

 

Hittills borde du veta hur mycket vi på Fashiola tycker om att hålla dig uppdaterad om det senaste modet, streetstyles och de mest populära trenderna. Och jag måste säga att när det gäller väskor och accessoarer, så finns det ett par detaljer som var mycket omtalade på modeveckorna och som har fångat vår uppmärksamhet. Vintagetrenden och tidlösa modeller kommer att bli fokuset för 2019; med en nypremiär av Saddel väskor, de mest populära från Dior och de ikoniska Fendi- väskorna som tar oss tillbaka till de härliga 90-talet och tidigt '00. 

Logomania peakar och historiska märken som Gucci, Fendi, Dior och Balenciaga är de främsta förespråkarna för våren och sommaren 2019. Dessutom gör Versace och sitt barockmönster en enorm comeback denna säsong.  Miniväskorna ses också som en glänsande stjärna! Balenciagas triangelväskor och Marc Jacobs Snapshot väskor, med justerbart axelband, är även dem bland de mest eftertraktade just nu. 

När det gäller trender och ultraheta designerskatter är Vestiaire Collective definitivt rätt plats att besöka för hög kvalitet. Den perfekta blandningen av oåtkomliga vintageprodukter och accessoarer från de senaste årtiondena, är det som gör valet av Vestiaire Collective helt enaståaende. För alla fashionistas som läser detta rekommenderar vi starkt att du tittar på de nya ultra glam-produkterna på vår sida!

Kategori
Filtrera på
Sortera efter
  • Populär
  • Rea %
  • Pris lågt - högt
  • Pris högt - lågt
Designerväskor: Glamorösa Vestiaire Collective kollektionen> 25 produkter
  • Designerväskor: Glamorösa Vestiaire Collective kollektionen