4 tips för festsäsongen

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-11 11:15
outfits mujer
Festklänningar med tillhörande pumps i rött är mycket läckert

När Halloween och andra händelser i höst är över är det dags att börja tänka på resten av årets firanden.

 Julsäsongen är snart här så det är hög tid att börja planera vad som händer för dessa högtider. Jag kommer här visa dig mina favorittrender som kommer att vara perfekta för den kommande säsongen.

Trenderna för festsäsongen

Under den kommande säsongen, som är full av middagar och julbord, är det bra att ha det där lite finare plagget i garderoben att kunna ta till.  Vissa väljer att gå all-in med paljetter och glitter medan andra väljer en mer neutral look. För mig är det det viktigaste att jag känner mig bekväm och har självförtroende i det jag bär så nedanför ger jag mina tips om vilka saker jag kommer satsa på denna säsong.

Rött

Rött är ett klassiskt och elegant val för en festklänning, speciellt om du kommer till ett julbord. Denna färg är ganska iögonfallande, så det är perfekt om du vill sticka ut från massan. Kläder i starka färger, är starka i sig själv, så var noga med att kombinera klänningen med enkla detaljer, välj skor och handväskor i färger som svart eller mörkblått.

traje de terciopelo
Starka färger på festklänningarna är att föredra

Sammet

Sammet var en het trend redan förra året och gör även entré i år, och för närvarande är det super elegant. Med en kavaj i sammet kan du byta pch mixa outfit och om du känner dig modig, varför inte gå för en komplett sammetkostym. Om du letar efter något mer avskalat kan du kombinera ett par sammetbyxor med en minimalistisk outfit för att skapa en trendig och elegant outfit. Kläder i sammet är relativt unika plagg men letar du efter just sådana produkter vill vi slå ett slag för Vestiaire Collective som är den lyxiga second hand webbshopen där du kan hitta alla de olika tänkbara plagg från toppdesigners! 

velvet dress
Svart och guldfärgat är en mycket stark kombo till din festklänning

Genomskinliga plagg

Transparenta skjortor och klänningar har varit fashionabla i många år, och denna trend för kvinnor slutar inte heller detta år. Genomskinliga toppar är väldigt sexigt men med rätt underkläder är det också ett elegant val för en fest. Det enklaste sättet att tillämpa denna trend är att kombinera en vacker ljus bralette med en genomskinlig topp. Ett annat alternativ är en transparent festklänning, vilket är riktigt snyggt!

Metallisk

Sist men inte minst, metallisk. Silvrigt är särskilt trendigt nu på hösten, både i kläder, tillbehör och skor. Till och med i sminkväg! Naturligtvis är metallic alltid coolt på en fest men trenden har nu även flyttats över på  kläder. De silverfärgade topparna eller skorna adderar det där lilla extra till en ordinär klänning. Kombinera silverplaggen eller de silvriga attributen med en vinterkappa och du håller dig både trendig och varm! 

outfit metalico
Metalliska kjolar med svart läderbälte.

Kom även ihåg att nu den 24 november är det Black Friday! Black Friday är en stor händelse i USA och i Storbritannien, och de senaste åren har fenomenet även kommit till Sverige. Det är den dag då många webbutiker har stora rabatter, vilket är den perfekta tiden att shoppa hem plagg till riktigt bra priser! 

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG