20% rabatt på allt hos Atelier Gyllene Snittet! Hitta snyggt festmode

Av Anna Øverås | Sponsrad | Avslöja annons | 17/12/2018 14:16
Årets festmode: 20% rabatt hos Atelier Gyllene Snittet

20% rabatt hos Atelier Gyllene Snittet

Julen närmar sig snabbt, och festsäsongen är redan här! Du kan ha flera julfester och familjefester planerade, men det är fortfarande inte för sent att unna sig något lyxigt till festsäsongen.

För många är december en dyr månad med tanke på alla julklappar och andra förberedelser som kan vara tufft för plånboken. Lyckligtvis för dig erbjuder Atelier Gyllene Snittet 20% rabatt på alla varor i december med koden: XMASF20.

I år erbjuder butiken dessutom särskilt snyggt festmode, som du kan kolla in här!

3 sätt att klä sig til julfesten: 

  • Klä dig med klänning

I mina ögon är den perfekta klänningen den lilla svarta som man kan använda vid alla speciella tillfällen. En svart klänning är alltid elegant och passar alla kvinnor, unga som äldre. I år vill man ha en nyårsoutfit med element av glitter, djurprint, tyll eller plysch. Om du inte är en klänning-typ kan det vara supersnyggt med en söt blus i kombination med en kjol, till exempel en plisserad kjol

 

  • Två-i-en look

Vad jag tycker är unikt med kollektionen från Atelier Gyllene Snittet är att den erbjuder snygga två-i-en-plagg. Många av deras övre delar består av blus och jacka i en, och dessa är perfekta och kombinera med en snygg kjol eller byxa. Inte minst är denna lösning perfekt under vintern när du vill klä dig med en cardigan eller en kavaj. Här garanterar de en topp och jacka som matchar - och inte minst, det är en sak mindre att tänka på när du stylar din outfit.

 

  • Håll dig varm & trendig

Även om de flesta julfiranden sker inomhus, kan man inte helt undvika kylan. Särskilt när du har på dig din finaste outfit, skulle man vilja ha en kavaj eller en jacka som är förenlig med outfiten, och som samtidigt kan hålla dig varm. Speciellt på nyårsafton är det viktigt att ha en bra jacka så man kan stå ute vid klockslaget och invänta alla fyrverkerier och önska alla gott nytt år! Lyckligtvis har Atelier Gyllene Snittet superfina jackor & ytterkläder, som du också kan hitta på REA just nu.

Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG