Årets studentklänning 2020

Av Jasmine Mousavi | Avslöja annons | 23/01/2020 13:32
Årets studentklänning 2020

Årets studentklänning 2020

Studenten är en av de mest minnesvärda dagarna i ditt liv. För att fira denna speciella dag fullt ut är det viktigt att du bär en studentklänning du känner dig bekväm i och som utstrålar den glädje som du känner en speciell dag som denna! Studentdagen är en lång dag och därför bör du tänka på att bära en klänning som du kan spendera en hel dag i utan att känna dig obekväm. I Sverige är det även viktigt att hålla i åtanke att vädret kan variera, vilket betyder att du bör tänka på om man kan bära klänningen både inomhus och utomhus.

Våra online butiker erbjuder relativt generösa returvillkor vilket ger dig möjlighet att beställa hem ett flertal olika klänningar, testa och prova dem i lugn och ro hemma, fråga om smakråd av familj & vänner, och skicka tillbaka de produkter som inte passar. Nu för tiden är det dessutom mycket vanligt att man har två olika outfits. En studentklänning under dagen och en annan under kvällsfesten. Nedan har vi samlat lite inspiration till årets studentfest!

  1. Spetsklänning
  2. Playsuit
  3. Puffärm
Årets studentklänning 2020

Spetsklänning

En spetsklänning är den perfekta outfiten till studentfesten. Denna klänning är enkel att både klä upp och bära som mer casual. Spetstyget har ett mer praktiskt ursprung än mode-fokuserat. Spetsen är ursprungligen en konstform från Italien under 1500-talet, där tekniken snabbts spreds vidare. Under 1700-talet hittade tekniken till Belgien och därefter tog flamländarna spetsen till Sverige. Genom att bära en spetsklänning bär du både ett stycke konst- och modehistoria – så spännande! Tänk dig en fräsch vit spetsklänning med ett par klackar och enkla smycken. Spetsklänningen kan du enkelt klä ner och göra mer casual med ett par vita sneakers.

 

Playsuit

En playsuit är det perfekta alternativet om du vill klä dig i något bekvämt men endå unikt. En playsuit kan du enkelt matcha beroende på väder och vind, eftersom de långa benen håller dig varm ifall det eventuellt skulle regna när du står på flaket. Om du väljer en playsuit med tunna axelband kan du enkelt matcha denna med en basic t-shirt under, för en coolare look. För att piffa upp din outfit ytterligare kan du enkelt matcha med ett par fräscha klackar och örhängen. Med en playsuit kan du inte känna dig annat än bekväm och samtidigt mycket elegant.

Puffärm

En av de hetaste trenderna under 2020 är 70-tals inspirerade element och toner. Puffärmar är en del av just denna trend och en studentklänning med puffärmar kan du inte bli mer on-trend på studentfesten. Ariana Grande drog igång denna trend som kunde ses mycket av redan i slutet av förra året. En klänning med puffärmar kan du enkelt klä upp med med ett par snygga klackar och smycken, eller välja ett par klassiska sneakers  eller on-trend loafers för en mer casual look.

Årets studentklänning 2020

Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika klänningar för alla olika smaker – allt från festklänningar, balklänningar till mer casual maxiklänningar och ärmlösa klänningar. För att kompletera din studentklänning kan du piffa upp outfiten med ett par snygga örhängen och ett klassiskt halsband. Ett annat bra tips är att använda en bandeau-BH som sitter perfekt under skärningar och ringningar. Vi hoppas att denna guide kommer hjälpa er att hitta den perfekta studentklänningen för att fira en utav de mest oförglömmliga dagarna i ditt liv!

Love, JasmineJasmine Mousavi
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG