5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday

Av Juuli Lilleberg | Avslöja annons | 21/11/2019 16:43
5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday

Nedräkningen till Black Friday och Cyber Monday har officiellt börjat! Det kommer landa massa erbjudanden och rabatter i ditt flöde, vilket är kul så länge du vet vad du verkligen behöver och letar efter. "Ska jag köpa det där Gucci-bältet som jag har velat ha i tusen år? Eller kanske jag ska köpa en ny vinterjacka? Eller hur skulle det vara med nya skidkläder?" Låter det bekant? I år är vi här för att hjälpa dig att planera bättre, så du faktiskt köper nödvändiga produkter du kan ha användning för under många år, och för att undvika impulsköp!

Black Friday förknippas lätt med en dag som uppmuntrar till spontan och oaktsam shopping, men om du planerar bra, finns det stora chanser att fynda det du behöver. Ta en titt i garderoben och tänk igenom vad du faktiskt behöver. Du bör inte ha dåligt samvete om du skämmer bort dig själv med något lyxigt, vilket vanligtvis är lite dyrare, om erbjudandet är bra! Dessutom är Cyber Monday en fantastisk möjlighet att shoppa några av årets julklappar!

Vad ska man köpa på Black Friday? 

  • Jeans

Det finns jeans och sedan finns det jeans-som-jag-aldrig-vill-ta-av-mig! Ni vet vilka vi menar, de som är stretchiga och bekväma, som inte strammar i midjan, men som sitter perfekt runt rumpan. Dessa jeans ligger ofta lite på den dyraste sidan, detta är är därför ett perfekt köp som bör göras under Black Friday-REAN! Om du har ett par slitna jeans, kanske du vill beställa samma online under dessa vilda REA-dagar. Eller så kan du lika gärna beställa två par i olika färger, för att inte behöva stressa med att hitta liknande jeans igen!

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.

Klänningar

Året har verkligen swishat förbi och snart är julen här - igen! Innan du vet ordet av det är julfesterna på gång, och du är för upptagen med julshopping och festligheter för att hitta den perfekta outfitten. För att undvika panik i sista minuten, är det en smart idé att planera och shoppa den perfekta klänningen medan du har tid, och dessutom hitta den till REA-pris!

Det smartaste är kanske att leta efter en klassisk och tidlös sidenklänning som du kan använda för en mängd olika fester, och snarare matcha klänningen med smycken och skor för att variera din outfit. Ett extra tips för dig; klänningar med puffärmar är också en must-have i år!

Boots

Ett par stövlar är oftast alltid värt investeringen! Klassiska Chelsea-stövlar, höga stövlar eller ett par tuffa Cowboy boots. Du kanske inte behöver dem alla (det är tillåtet att drömma), men att köpa ett par nya stövlar till halva priset som normalt kostar mycket, är ett bra köp!

Välj ett par som du kan förvänta dig att använda åtminstone under de kommande två åren, inte bara ett par som du tycker är coola just nu. De borde vara lika bekväma som ett par sneakers och som matchar din din garderob, så ett par klassiska svarta eller bruna läderskor är alltid ett säkert kort.

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.

Designerväskor

Om du någonsin letat efter en ursäkt för att spendera dina pengar på en designerväska, här har du chansen. Finns det något bättre tillfälle att köpa den klassiska väskan du så länge velat ha, än nu när den är på REA? Vi säger inte att du ska spendera alla dina besparingar, men vi säger inte att det är en dum idé heller...

Vad du än väljer att göra, kan det alltid vara smart att hålla sig uppdaterad om när det gäller de ikoniska väskorna från Coach, Marc Jacobs, APC & Gucci. Plötsligt är de nedsatta till REA-pris!

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.

Kappor

Om du har en kappa i kikaren som du verkligen vill ha, kan det vara dags att ta tag i detta varma, mysiga och eleganta plagg som du inte kan leva utan. Om du ännu inte har hittat den perfekta jackan, kan du kika in vårt senaste sortiment av vinterjackor. Du kommer helt säkert hitta något som faller dig i smaken!

Är du redo för årets Black Friday & Cyber Monday: 8 Must Buys till garderoben!
Love, JuuliJuuli Lilleberg
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG