Bloggtips: ADARAS!

Av Nicolina Bengtsson | Bloggare | 2017-05-10
Bloggtips: ADARAS!

Det finns inget mer vi gillar än att få vet mer om bloggare som vi tycker har en riktigt snygg stil och inspirerande blogg. Med just en sån där inspirerande och najsig bloggare har vi lyckats få en exklusiv intervju med. Denna gång är det med Ida Eriksson, som går under namnet ADARAS. ADARAS har sitt eget blogazine, vilket är en kombination mellan en blogg och ett digitalt magasin. Här kan ni läsa om allt från resor, knep & knåp samt mode-och stylingtips, i en väldigt inspirerande miljö med massvis av drömmiga bilder! 

Intervju med bloggaren ADARAS

Nedan hittar ni vår intervju men en av våra favoritbloggare - ADARAS! 

1. Var, vem eller vad inspirerar dig?

Jag inspireras dagligen av allt från vackra platser jag vill lägga till på min bucketlist till energifyllda personer och magiska Instagramkonton. Kolla bara in @taramilktea och @ohhcouture på Instagram t.ex. Det är inspo på hög nivå! 


2. Om du var tvungen att välja 5 # för att beskriva dig själv, vilka skulle det vara?

  • #creative
  • #wanderluster 
  • #hippiesoul 
  • #sheisnotlost 
  • #dreamer 


3. Om du var tvungen att välja en modetrend att radera ur historian och en trend som du skulle vilja se för evigt, vilka skulle det vara? 
Vilken svår fråga! Det finns ju många extremt horribla trender som man tror aldrig någonsin kommer bli poppis igen - men allt kommer ju ändå tillbaka (på gott och ont). Men jag kan önska att onepiece aldrig hade uppfunnits. Hur bekvämt det än är - kommer ingen vuxen människa någonsin se snygg ut i en onepiece. En trend jag vill bevara förevigt är off-the-shoulder-trenden. Jag har alltid tyckt att det är så snyggt och romantiskt!

4. 5 låtar som just nu går på repeat?

Colder Heavens - Blanco White

No Vacancy - OneRepublic 

Something Just Like This (Alesso Remix) - The Chainsmokers

All I Need - Joakim Lundell, Arrhult 

Despacito - Luis Fonsi ft. Daddy Yankees 5. Dina 3 främsta modeikoner?

Julie Sarinana, Angelica Blick och Kenza Zouiten.


6. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Jag fullkomligt älskar att resa. En perfekt dag för mig är därför när jag upptäcker nya platser (gärna med någon adrenalinfylld aktivitet inkluderad), lär mig något nytt och möter nya människor. En perfekt middag avnjutes dock bäst hemma i tv-soffan med min fabulösa fästmans fantasiska mat. 

Visst är det intressant att veta mer om en bloggares, liv, vardag eller var de hittar sin inspiration? Vill du läsa fler bloggintervjuer hittar ni de i vår bloggkategori, bloggare. Happy reading! Xoxo

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG