Bloggtips: Hanna Kero!

Av Nicolina Bengtsson | Bloggare | 2017-11-03
Bloggtips: Hanna Kero!

VI tycker alltid det är lika kul att få ta del av en bloggerintervju och denna gång har vi haft nöjet att få intervjua influencern och bloggaren Hanna Kero! Men inte bara är Hanna en bloggare och influencer, vi vet även att denna brud är en hejare på musik. Läs mer på Hannas blogg

Fashiola x Hanna Kero

Här nedan får du veta varifrån Hanna hittar sin inspiration, vilka klädesplagg hon gillar mest och vilken musik som just nu går varm hemma hos henne: 

1. Genom vem, var eller vad hittar du din inspiration ifrån?

Jag hittar inspiration lite överallt, men främst på Instagram faktiskt! Har en drös olika tjejer jag följer som jag tycker har grym stil - T.ex Kylie Jenner (@kyliejenner) och Kelsey Simone (@k.els.e.y).

2. Om du fick välja en trend som du skulle vilja radera från modehistorien och en trend som du för alltid skulle kunna spara, vilka skulle det vara?

Hahah RADERA utsvängda byxor!! Speciellt kombinationen av snörning istället för gylf och utsvängda byxor. Inte min grej haha. En trend jag alltid skulle vilja spara är crop tops och high waisted kombinerat. Har inte på mig något annat i stort sett!

 

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

En perfekt dag... hm... Sjukt svår fråga för jag gillar ju dagar som blir spontana så har inte riktigt tänkt på vad en perfekt dag skulle vara.. Jag tror det skulle vara att vakna upp av sig själv vid 10, äta brunch ute någonstans på något trevligt café, jobba med något som är kreativt (musik/foto/film) innan man åker hem och äter god middag med pojkvännen och sedan drar vi ut och kollar bio innan vi åker hem och går och lägger oss. Det hade varit ganska nice faktiskt!

4. Vilket klädesplagg skulle du inte kunna leva utan?

Svarta vanliga tighta jeans.

5. 3 låtar som just nu spelas väldigt flitigt?

1. Saltiva - Jhene Aiko
2. Signs - Drake
3. Unfazed - Lil Uzi Vert feat. The Weeknd


Visste du även att Hanna och bloggaren NEVNARIEN är systrar? Här kan du spana in vår intervju med NEVNARIEN.

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG