Bloggtips: Moa Verngren!

Av Nicolina Bengtsson | Bloggare | 2017-07-30
Bloggtips: Moa Verngren!

Vi har fått nöjet att intervjua bloggaren Moa Verngren! Förutom att driva sin egen blogg jobbar Moa även som modell (vilket vi tydligt kan se med tanke på de supersnygga fotona!). På Moas blogg ; Pillekvitt, hittar du allt ifrån mode, skönhetstips, tankar och kreativa ideér. För oss som läsare är det ju heller inte helt fel att hon är bosatt på Bali då vi njuter av hennes inspirerande foton från den vackra och tropiska miljö som ön har att erbjuda. Moas kunskaper och erfarenheter slutar däremot inte här. Förutom sin kreativa ådra är Moa även utbildad beteendevetare och intresserar sig av allt som har med psykologi att göra. 

Intervjudags med Moa Verngren!

Vilka klädesplagg kan Moa verkligen inte vara utan? Och hur ser en perfekt sommardag ut för henne? Svaren hittar ni nedan: 

1. Vilka är dina 3 bästa träningstips?

Träna för endorfinernas skull! För att träning ska bli en del av ens vardag och inte kännas som något man borde eller måste göra så hjälper det att tänka på vad träningen gör för en. När jag märker hur glad jag blir av att träna, motiverar det mig ännu mer och blir något som jag längtar efter att göra.

De dagar du inte orkar – gå en promenad! All träning räknas, känner man sig inte helt hundra en dag så finns det inget bättre än att ta på sig skorna och gå en promenad med sin bästa podd i lurarna.

Intervallträning. Jag gillar löpning, men något jag verkligen älskar är när det går fort. Att springa i intervaller hjälper även dig att snabbare få bättre kondition!

Blev du just nu väldigt inspirerad av Moa's träningstips? Spana då in Fashiola's alla sportkläder

2. Om du var tvungen att välja 5 # för att beskriva dig själv, vilka skulle det vara?

#summervibes
#sunkissed 
#messyhair 
#fashionaddict 
#creative

Bloggtips: Moa Verngren!

3. Genom vem, var eller vad hittar du din inspiration ifrån?

Jag har alltid älskat kläder, när jag var 12 började jag samla på utländska Vouge eller andra dyra magasin jag kunde hitta på pressbyrån. Så mycket av min inspiration kommer ifrån bilder. Jag blir ofta inspirerad av saker som är lite ”too much”, som att titta visningar med haute couture eller gå in i en second hand butik och hitta enstaka plagg som jag kan kombinera med något mer modernt eller avskalat.

4. Vilket klädesplagg skulle du inte kunna leva utan?

Väldigt svår fråga. Jag är en person som ofta hittar något och snöar in på det helt, sen när jag tröttnat går jag vidare till något nytt. Hade möjligtvis inte kunnat leva utan ett par högklackat dock.

Bloggtips: Moa Verngren!

5. Om du fick välja en trend som du skulle vilja radera från modehistorien och en trend som du för alltid skulle kunna spara, vilka skulle det vara?

Skulle inte bli ledsen om stora plastiga neonsmycken aldrig kom tillbaka. Då tänker jag främst på stora armband i grönt och gult. 

Om jag skulle få spara en så skulle det vara paljetter. Har alltid tyckt om det, spelar ingen roll om det är en väska, jacka, topp eller ett par byxor – paljetter gör mig glad och ens vardag lite roligare.

Bloggtips: Moa Verngren!

6. Beskriv en perfekt sommardag?

Jag går upp tidigt för att kunna sitta på stranden och sedan ta ett morgondopp som följs av en kopp kaffe. Resten av dagen spenderar jag där, på stranden. Jag har med mig frukt, solkräm och olja, massa bra poddar som jag ska lyssna på och i sällskap av någon eller några jag håller kär. På kvällen gör jag mig i ordning, smörjer in mig med någon härlig lotion, sminkar mig med mycket highlighter och låter håret vara stylat av saltvattnet. Sedan möter jag upp vänner/familj och avnjuter de sista soltimmarna med god mat och ett glas bubbel.

Bloggtips: Moa Verngren!

        

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG