Bloggtips: NEVNARIEN!

Av Nicolina Bengtsson | Bloggare | 2017-06-15
Bloggtips: NEVNARIEN!

Här kommer ytterligare en av våra bloggerintervjuer! Denna gång med Elin Karo aka. NEVNARIEN. Elin driver bloggen NEVNARIEN där hon bloggar om alltifrån mode, lifestyle och sin vardag, men framförallt en av Elins främsta passioner: fotografering! Elin tar SUPERFINA foton och vi på Fashiola är riktigt imponerade och glada över att vi fått en intervju med denna pingla. 

Intervju med NEVNARIEN aka. Elin Karo!

Var hittar Elin sin inspiration? Och vad fick henne att börja fotografera? Dessa var några av de frågor som vi ville veta mer om och som vi dessutom fick svar på i intervjun med Elin. Spana in svaren här nedan: 

Bloggtips: NEVNARIEN!

1. Du är en riktigt duktig fotograf Elin, vi är lite nyfikna hur ditt intresse för att fotografera/fotografyrket började? 

Tack så jättemycket! :D Mitt intresse för fotografering har egentligen funnits i bakgrunden hela mitt liv (eftersom min mamma fotograferade en hel del analogt när jag var liten), även om det inte växte förrän någon gång under gymnasiet när jag fick möjligheten att låna kompisars/skolans kameror och upptäckte hur himla kul det var att ”fånga ögonblick för evigt” :D

 

2. Om du fick välja en trend som du skulle vilja radera från modehistorien och en trend som du för alltid skulle kunna spara, vilka skulle det vara?

Haha! Rolig fråga! En trend som jag skulle vilja radera för alltid är t-shirten under klänningen med smala axelband. Ännu mer om det också är ett par jeans under. Det är verkligen någonting som jag aldrig i mitt liv skulle ta på mig och jag är glad att jag har ett val att låta bli ;)

En trend som jag för alltid skulle vilja spara är sneakers-trenden. För att mina fötter mår så himla bra! 

Relaterade produkter

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig? 

En perfekt dag vaknar jag tidigt av att solen skiner in i sovrummet och jag ger mig ut för att springa en runda i skogen, innan jag tar ett svalkande dopp i sjön. När jag kommer hem igen, sätter jag mig i trädgården och äter frukost medan jag lyssnar på någon rolig podcast. Sedan ägnar jag hela dagen åt att antingen ta några bilder som jag sett fram emot att ta, eller pyssla med något annat kreativt projekt (typ göra om lite hemma, sy någonting eller styla ett snyggt stilleben) och på kvällen går jag ut och testar någon ny restaurang i Stockholm tillsammans med min pojkvän - eller så har vi picknick med kortspel på någon klippa i solnedgången. Jag älskar att samla på den här typen av ögonblick <3

Bloggtips: NEVNARIEN!

4. Genom vem, var eller vad hittar du din inspiration ifrån? 

Inspirationen kommer från nästan allt som jag upplever eller möter. Från vackra platser, spännande människor, sagoberättelser, mysiga ögonblick, solljuset och från olika väder! Sen är det klart att en bild på instagram eller pinterest ibland kan få mig att börja spinna på nya idéer, men inspirationen kommer helt klart från alla hörn av min vardag och mitt liv. 


5. 5 låtar som just nu spelas väldigt flitigt? 

Det blir en salig blandning! 

  •  Skyfoger - Amorphis
  •  An Ocean In Between The Waves - The War On Drugs
  • Sitter på en dröm - Oskar Linnros & Daniel Adams-Ray
  • True Disaster - Tove Lo
  • The Imitation Game - Alexandre Desplat, London Symphony Orchestra


6. Om du fick resa vart du ville imorgon, vart skulle det bli och varför?

Det har blivit mycket flyg och fläng i jobbet det senaste året, så just nu vill jag bara dra till någon magisk liten ö med kritvit sand och turkost vatten tillsammans med min lillasyster och inte göra nååååågonting! Det hade varit drömmen :)

  

Bloggtips: NEVNARIEN!

Alla bilder i detta inlägg är fotograferade av Elin Karo/NEVNARIEN. 

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG