Intervju: varför influencern Anne-Miek Kessels aka. Modedamour älskar ARKET

Av Nicolina Bengtsson | Bloggare | Avslöja annons | 2018-09-06
Intervju: varför influencern Anne-Miek Kessels aka. Modedamour älskar ARKET

Vi har fått en exklusiv intervju med den holländska influencern Anne-Miek Kessels aka. ModedamourMinimalism, stilrent och neutrala färger är Anne-Miek's signum. Med tusentals följare på hennes Instagram och en inspirerande blogg tyckte vi att det var dags att fråga Anne-Miek vilken hennes favoritbutik är. Vad föredrar hon att handla? Och vad är hennes favoriter?

MODEDAMOUR's favoritbutik: ARKET

Om du gillar en minimalistisk stil som MODEDAMOUR, kan ARKET inte ha undgått dig. Anne-Miek är (som oss) kär i H&M's nyaste tillskott: ARKET. Förståeligt erbjuder butiken ett brett sortiment för hela familjen. Kvalitativa, varaktiga och hållbara produkter som man säsong efter säsong kommer kunna bära. 

Vilka är dina topp 3 favoritartiklar från ARKET's kollektion? 

Denna vita blazer är absolut en av mina favoritplagg just nu. Jag älskar att bära kavajer varje säsong, hela året runt och det är svårt att hitta en som har en bra passform och färg. Lyckligtvis har jag hittat denna! 

Man kan aldrig få för många vita (oversized) skjortor! De är perfekta för the-every-day look. När jag inte vet vad jag ska ha på mig eller jag har inte så mycket tid på morgonen, gillar jag att bära en skjorta tillsammans med ett par jeans, en kavaj och sneakers eller lågskor. 

Den perfekta svarta kappan, för tillfället använder jag den fortfarande som en klänning istället för en kappa eftersom det ännu inte är så kallt, eller som en topp kombinerat med ett par jeans. 

Vem är din favorit som stilikon?

Mary-Kate Olsen, hon har varit min stilikon ända sedan tonåren eftersom hon alltid har haft sin unika stil samt att hon alltid endast skulle bära det hon gillar. Jag gillar också den minimalistiska stil som Elin Kling har. 

Vilka är de 5 modeplagg som du inte skulle kunna leva utan?

  1. Kavajer
  2. Vita skjortor
  3. Gucci loafers
  4. High waisted jeans
  5. Celiné solglasögon

Vilken är den bästa egenskapen med ARKET?
Material och kvalitén av kläder är väldigt viktigt för mig, det är just därför jag gillar kollektionen från ARKET väldigt mycket. Jag skulle vilja bära mina kläder om och om igen. Dessutom skulle jag vilja bära dom mer än en säsong, ARKET's kollektion är mångsidig och designen är stilren vilket gör att plaggen aldrig går ur tiden. 

Vilket är det bästa tillfället för en ARKET outfit?

Klänningarna är perfekta för en utekväll men kan också användas under dagen. Jag tror man skulle kunna använda kollektionen när som helst då det finns så många olika looks och stilar.

Vilka trender skulle du aldrig vilka se återvända?  

Helt klart låga jeans, så obekväma och inte alls stilfulla. 

    

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG