Designerkläder för män: De ikoniska designerplaggen alla män bör ha

Av Anna Øverås | Avslöja annons | 28/01/2020 08:51
Designerkläder för män: De ikoniska designerplaggen alla män bör ha-952

Designerkläder för män

Kolla in årets designerkläder för män och se vilka plagg du bör ha i din garderob i år. Det handlar om att investera i klassiska kläder och accessoarer som kan hålla i många år framöver, snarare än att shoppa spontana och kortsiktiga trender. Det här är plaggen som aldrig går ur modet och kommer att ge dig ett klassiskt outfit oavsett tillfälle.

Här kommer en liten sneak-peak på de exklusiva nyckelplaggen som förtjänar en plats i garderoben i år!

  1. Burberry skarf
  2. Gucci bälte
  3. Moncler jacka
  4. Balenciaga skor
  5. Stone island jacka
  6. dsquared2 jeans

Burberry skarf

En Burberry skarf är en klassiker som aldrig går ur modet. Du har definitivt sett de ikoniska rutiga halsdukarna gjorda av exklusiv kashmir och mjuk ull. Halsdukar är något som de flesta män tvingas använda från tidig höst och under vintern i Sverige, och som kommer i användning år efter år. Kanske är det dags att investera i en mjuk halsduk av hög kvalitet som du vet kommer att håll under en längre tid? Burberry-halsduken är ett plagg som vi förväntar oss att se hos många fashionabla män under det kommande året, och det passar både ung som gammal. Satsa på en beige eller mörkblå halsduk, så det är lätt att kombinera med alla typer av jackor. Kanske har du till och med en Burberry-trenchcoat i din garderob? I så fall är detta en oslagbar kombination!

Gucci bälte

Om det är något som de flesta män använder dagligen är det ett bälte. Ett Gucci-bälte kan enkelt användas för både jeans och byxor och är därför ett mycket mångsidigt och inte minst mycket klassiskt tillbehör! Många av Gucci-bälten är tillverkade i exklusivt läder, och här hittar du varianter med det välkända GG-bältesspännet och andra helt diskreta modeller. Det vill säga, om du inte vill "pusha" Gucci-loggan, behöver du inte det. Investera i ett casual bälte som du kan matcha alla dina kläder med och som du kan bära vid många tillfällen. Kolla också in Guccies populära tröjor och skor när du endå är igång!

Moncler jacka

En varm dunjacka är det viktigaste plagget i en svensk garderob. Var smart att köpa en jacka som har både klassisk och något distinkt, så att den kan bäras i stan för vardag eller under en långpromenad under helgerna. Monclers jackor har varit mode under flera år nu, men på grund av deras tidlöshet och hållbara kvalitet är det förståeligt att detta plagg är ett måste för designerkläder för män. Det finns också ett stort urval av dunjackor, samt mer färgstarka och sportiga jackor som även är lämplig i skidbacken.

Designerkläder för män: De ikoniska designerplaggen alla män bör ha-952

Balenciaga skor

Balenciaga erbjuder både klassiska skor och mer trendiga skor. Det kan vara den tuffa och chunkiga sneakersmodellen, Triple S som är den mest kända i deras skokollektion, och passar bra in i den inte-så-klassiska kategorin. Oavsett detta är modellen trendigare än någonsin! Om du letar efter ett par skor som sticker ut, rekommenderas dessa varmt. Balenciaga erbjuder även några fina stövlar i sitt stora urval, så om du letar efter några klassiska stövlar hittar du det här också.

Farfetch

Extra 20% rabatt på REA-produkter hos Farfetch! Här kan du shoppa över 2000 designermärken och du har otaligt många möjligheter när du shoppar hos Farfetch. Shoppa dina favorit hoodies, mössor och jackor från alla de senaste och coolaste märkena så som Undercover och OFF-WHITE. Eller kanske detta är din chans att uppdatera garderoben med hållbara och klassiska märken som Gucci och Louis Vuitton. Farfetch erbjuder nu extra 20% på utvalda märken på REAN. Använd koden JAN20 i kassan för att få din rabatt.

Kod: JAN20

Designerkläder för män: De ikoniska designerplaggen alla män bör ha-952

Stone island jacka

Stone Island är ursprungligen ett italienskt designermärke och är mest känt för sina ikoniska designerjackor som pryds av en kompasstjärna på vänstra ärmen. Stone Island jackan är en riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Varje säsong lanseras nya jackor och en av deras mest kända jackor  "Reflective-jackan" är tillverkad av mikroprismor, som reflekterar i minsta möjliga ljus. En Stone Island jacka är ett måste för designerkläder för män, och passar utmärkt till ett flertal olika tillfällen och outfits. Du kan enkelt matcha jackan med ett par snygg jeans eller varför inte ett par chinos?

dsquared2 jeans

Ett par dsquared2 jeans är minst sagt populära designerkläder för just det kommande året. Man kunde redan se dessa jeans överallt under det gångna året och vi kan se att denna trend kommer fortsätta under 2020. dsquared2 är ett italienskt märke som grundats av två tvillingbröder och tillverkar allt från kläder, parfym och smink. Ett par dsquared2 jeans är ett grymt  plagg för olika tillfällen både i mer propra och casual lägen. Dessa jeans passar utmärkt att att matcha med ett par tidlösa sneakers eller stövlar, beroende på hur du vill matcha din outfit.

Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG