Herr sneakers 2020

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-11 15:44
Herr sneakers 2020
Herrsneakers kan nästan kombineras med alla outfits.

Du kan se sneakers nästan överallt nuförtiden vilket inte är konstigt, eftersom sneakers dominerar skovärlden.

Sneakers är inte längre enbart kopplade med sport utan har blivit en livsstilsstaple och en del av vardagsgarderoben för de flesta. Du kan matcha ett par sneakers väldigt enkelt - det finns verkligen inga regler och ger dig en mer avslappnad eller en mer formell look. Är du en person som föredrar mer klassiska sneakers så som adidas Superstar eller Stan Smith sneakers, eller diggar du mer streetwear-stilar som Fila Disruptor eller Balenciaga Tripel S sneakers mer din stil?

Herr sneakers 2022 - trender, du bör hålla ett öga på

Men vilka herr-sneakers är trendiga i år? Vi har tagit en titt på årets kollektioner och valde ut några trender som vi tror kommer levla upp ditt sneaker-game 2020. Här hittar du allt från klassiska vita sneakers till chunky och platform sneakers, fortsätt läsa för att ta reda på de hetaste sneakersmodellerna i år.

Herr sneakers 2020-960
Svarta herrsneakers från adidas är ofta att föredra

Chunky Sneakers

Chunky sneakers, eller "dad shoes"exploderade totalt och blev mycket populära under förra året, men dessa kommer fortfarande att förbli populära herr sneakers 2020. Dessa skor kännetecknas av tjocka sulor och utstrålar starka 90-tals vibbar. Dessa kicks ses så gott som överallt just nu, särskilt Balenciaga, Nike och Puma chunky sneakers bärs av de modemedvetna.   

Vita herr sneakers

Trots att sneakertrender nu visar färger som neongrönt, kommer vit alltid  att vara en klassiker när det kommer till sneakers. Vit är en färg som aldrig går ur mode,  och är alltid ett säkert val för sneakers. Den enda nackdelen med vita sneakers är att de lätt kan bli smutsiga. Så om du vill hålla dina sneakers vita, gör dig redo att införskaffa ordentliga rengöringsprodukter som hjälper att hålla dina dojor skinande rena.

Enkla vita sneakers för män är en riktig klassiker och kommer förbli populär bland herr sneakers 2020. Fråga är bara -  hur matchar du vita sneakers? Du kan kombinera dem med en casual outfit som jeans, en vit t-shirt och en skinnjacka, samt en mer formell outfit som en kostym.

Colourblock kicks

Dags att rivstarta det nya året med ett par färgsprakande kicks! Ett par färgglada kicks är verkligen ett måste under det mörka vinterhalvåret, och kommer vara en populär trend för herr sneakers 2020. Du kan enkelt uppgradera din vanligtvis "all black everything" outfit med ett par drömmiga Vans eller varför inte ett par colorblocked Nike kicks? Ju ljusare färger som neon, desto bättre! Färgklickar som dessa förväntas därför inta gatorna under 2020.

Herr sneakers 2020-960
Lätta herrsneakers för en vår eller sommardag

Sneaker klassiker

Klassiker som aldrig går ur mode. Klassiska sneakers för herrar som Converse all-stars, Nike Air Force 1 och adidas Stan Smith kommer alltid vara moderna och stilfulla. Dessa välkända sneakersmodeller garanterar inte bara komfort utan även en snygg och hållbar stil. Hur kombinerar man klassiska sneakers bäst?  Testa jeans på jeans. Ta till exempel jeans och lägg en snygg denimjacka ovanpå, hur snyggt?

Vi hoppas du fått en bättre överblick vad du kan förvänta dig av herr sneakers 2020. Vi hoppas du hittar dina favoriter i sneakers-djungeln!

Herr sneakers 2020-960
Fashiola hjälper dig att hitta rätt!
Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG