Hur du ska klä dig höst och vinter 2019/2020

Av Anna Øverås | Avslöja annons | 15/10/2019 17:04
Dette skal du ha på deg høst og vinter 2019/2020

Hur du ska klä dig höst och vinter 2019/2020

Som alltid när vi står inför en ny säsong dyker det upp nya trender. Köpenhamns modevecka avslutades förra veckan, och jag har tittat noga på höstens streetstyle bland stora influencers och modeikoner. Och det fanns så mycket bra mode att se i Köpenhamn! Nyckelord för höstmodet 2019 är; stora klänningar, puffärmar, blazers och naturfärger.

Även om sommarklänningar fortfarande har en plats i garderoben, börjar de flesta av oss långsamt vända näsan mot hösten, och vi ser fram emot att använda höstkläder. Det är därför dags att kolla in de största trenderna för hösten och vintern 2019/2020. Här är vad du ska bära:

  • Oversized klänningar

Sommarens nyckelord var luftiga klänningar med blommiga tryck och andra vackra mönster, och det råder ingen tvekan om att vi kan fortsätta att bära klänningar under hösten och vintern. De lätta sommarklänningarna ersätts med tunga, oversized klänningar, helst långärmade med maxi-längd. Kombinera med sportiga sneakers för en avslappnad look, men styla med ett par långa stövlar eller cowboyboots för att uppnå den maximala höst- och vinterstilen på jobbet och andra tillfällen där du vill känna dig lite stiligare.

 

Hur du ska klä dig höst och vinter 2019/2020
  • Puffärmar

Nu ska vi klä oss i blusar och klänningar med puffärmar och mycket volym. Detta är kanske den trend jag är mest förtjust i denna höst. Puffärmar kan ofta göra en outfit feminin och lekfull, och jag älskar till exempel att styla en vid blus med skinny jeans och ankelboots! Om det är för mycket volym kan du enkelt använda ett snyggt bälte i midjan. Smala festklänningar med puffärmar är också mycket snyggt inför årets julbord!

  • Kavaj

Kavaj är en återkommande favorit, som är trendig år efter år. Bland höstmodet ser vi igen att blazern ska vara oversized, och den ska ha axelkuddar! Kavaj är definitivt ett av mina favorit-höstplagg, just för att den kan användas till allt och passar alla. Styla den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller bär den över klänningen med ett bälte i midjan och höga klackar till fest! I höst vill jag ha en ullkavaj som jag också kan använda som ytterjacka med en härlig stickad tröja under.

 

Hur du ska klä dig höst och vinter 2019/2020
  • Naturfärger

Beige, brun och flaskgrön. Höstens vackraste färger! När trädens färger förändras tenderar vi att skifta garderob, och det är så underbart. I höst handlar det om att använda naturfärgerna på bästa möjliga sätt och kombinera flera nyanser av brunt och beige. Kombinera en gosig beige stickad tröja med bruna manchester-byxor och en feminin vinterkappa. Låt naturfärgerna dominera!

 

  • Chunky sneakers

Sneakers är en never-ending trend, och ju sportigare, desto bättre. Kanske är det dags att utmana dig själv med ännu ett par chunky sneakers, eller hur är det med terrängskor? Say no more ... Kolla in mina favoriter här! 

Hur du ska klä dig höst och vinter 2019/2020
Love, AnnaAnna Øverås
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG