Jackor: 5 märken som erbjuder den perfekta looken för dig i höst

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2022-10-24 07:26
Jackor: 5 märken som erbjuder den perfekta looken för dig i höst
En man bärandes en fodrad jacka i jeans

Höstjackor

Fashiola hjälper dig med att hitta rätt märke för höstjackor i höstkylan. Nedan listar vi ett antal märken som hjälper dig att hålla värmen samtidigt som du är upp to date med den senaste stilen. Kolla in listan nedan för att snabbt tillfredsställa ditt shoppingbehov. 

  • Barbour 
  • Belstaff
  • Fjällräven
  • Levís
  • Tommy Hilfiger

Barbour

Den brittiska klassikern för varje naturpersons basgarderob. Låt dig förföras av det lediga men ändå dressade passformen. Barbour för ofta tankarna till den världskända oljerocken men uppdaterar sin kollektion med jämna mellanrum och har mer än så att erbjuda. Kombinera med ett par stövlar för jägarlooken och med ett par oxfordskor i stadssammanhang. Barbourjackan på hösten är som ett Bordeauxvin, den åldras inte. 

Belstaff

I regning och slaskig väderlek är det viktigt med kvalitet och jag ställer mig frågan om det finns något annat märke som erbjuder mer kvalitet än Belstaff. Märket som passar för naturälskaren såväl som innerstadsbon. I likhet med Barbour erbjuder märket ofta en klassisk passform med tidlösa plagg som alltid kommer att fungera, både till vardags och till fest. Något som också är märkets specialitet är skinnjackor som kan vara väl värt att spana in inför hösten. 

På senare tid har de börjat experimentera med lite mer coola looks snarare än klassiska. Såsom i instagraminlägget nedan. 

Fjällräven

Nära till höstens vackra natur finns fjällräven. Ett märke med utomhuskläder för dig som bara älskar att vandra i skog och mark. De erbjuder gedigna plagg anpassat för ett nordiskt klimat. Fjällräven är kända för sina långa jackor med pälshuva som är mycket praktiska för den utomhusbenägne. Men man ska också komma ihåg deras slimmade dunjackor som är ett smidigare alternativ. 

Levi's

Det klassiska jeansmärket för dig som vill satsa på kvaliten. Levis jeansjackor är vida kända och passar utmärkt om du söker en mindre dressad look med konnotationer till bikers och filmstjärnor. På hösten rekommenderar vi att du satsar på de mörkare färgerna närmre svart.

Vidare finns också ett urval av jackor i andra material än denim. Spana in Levis märkeshop här.

Tommy Hilfiger

Ett märke känt för sin bomberjacka som håller dig varm och stilren år efter år utan konstigheter. Tommy Hilfiger har också på senare år satsat på en del jackor i polyester för både män och kvinnor. Oavsett vilken kroppstyp du har så har Tommy Hilfiger något för alla. 

Jackor: 5 märken som erbjuder den perfekta looken för dig i höst
En man bärandes en röd bomberjacka

Trevlig höst önskar Fashiola!

Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG