Sex julklappar till honom som har allt

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2022-12-28 08:22
Sex julklappstips till honom
Julklappar till honom är inte alltid lätt! Fashiola hjälper dig

Julklappar till honom som har allt för att vi vet att det inte alltid är lätt.

Det är inte alltid lätt att hitta en julklapp till honom som har allt, men här hittar du ett flertal tips för smarta presenter som han kanske inte har köpt till sig själv, men som han faktiskt kommer att använda. Med dessa julklappstips kan du enkelt hålla dig borta från typiska presenter så som strumpor och underkläder, och köpa något mer unikt. Samtidigt som du inte köper något allt för vågat, som riskerar att han inte använder det över huvudtaget.

Sex julklappar till honom som har allt

Oavsett om ni ger en gåva till en pojkvän, make, far, styvfar eller en vän som är i er vänskapskrets;  med dessa tips är ni på den säkra sidan. Vi har valt att fokusera på presenter som inte är beroende av perfekt passform eller som är alltför specifika. Ett par jeans eller solglasögon är därför inte den optimala gåvan, just för att det finns en risk att det inte passar. Låt oss därför ge de goda männen i våra liv något de förtjänar och som de kommer att spendera under det nya året och förhoppningsvis året därpå!

  1. Kashmir goodies
  2. Manschettknappar
  3. Loungewear
  4. Sneakers
  5. En fancy neccessär
  6. En stilig tote bag

Kashmir goodies

Det är svårt att gå fel med ett värmande kashmir plagg eller tillbehör i julklapp till honom. Den mjuka känslan han får när han lägger handen på vad som finns inuti paketet, kommer definitivt värma hans hjärta. Vinteraccessoarer i kashmir så som mössor och halsdukar är både en snygg och behändig julklapp till honom som har allt,  för alla män, oavsett vilken stil han har. Detta är dessutom något han inte skulle köpa åt sig själv. För de mer stilmedvetna männen där ute kan en höghalsad tröja i kashmir lätt bli hans nya favoritplagg. Satsa på en mer diskret färg så som grå, mörkgrön eller benvit så att han lätt han matcha det  med andra plagg i sin vintergarderob.

Manschettknappar

Manschettknappar är inte endast för män som bär kostym på jobbet varje dag, de flesta män har  endå möjlighet att bära manschettknappar några gånger om året. Manschettknappar är en utmärkt julklapp till honom som har allt, och så länge du ger manschettknappar som passar hans stil, är detta en perfekt julklapp till honom. Hitta ett par knappar som representerar ett slags skämt eller minne du har med honom, så det blir en mer personlig gåva, eller ett par coola manschettknappar som ger en hipp touch på hans annars rätt basic stil. Utforska Paul Smiths roliga manschettknappar som är både smarta och eleganta. 

Loungewear

Män erkänner inte detta, men allt de verkligen vill ha i livet är ett par bekväma tofflor och en badrock som de kan gosa ner sig i hemma. De kanske inte håller med om att det här är ett måste, men så snart de får bekväma myskläder kan de inte gå tillbaka till den gamla slitna träningsdräkten. Eftersom detta inte är något de vill spendera pengar på själva, kan du överraska honom med lyxiga nattkläder från märken som Calvin Klein eller GANT. Badrockar är en lyx som han inte ens visste att fanns, särskilt när han testar märken så som Derek Rose eller Lexington.

Sneakers

Det kan finnas ett par sneakers som han aldrig slutar prata om, vilket du kanske tycker är lite för dyrt. Om din pojkvän eller bror är en sneakerhead vet du helt säkert hur glad ett par nya sneakers kommer att göra honom, särskilt om det handlar om ett par unika kicks så som  OFF-WHITE, Adidas Yung eller Nike P-6000.

Om han inte är nödvändigt brydd om de senaste sneakersmodet kanske han älskar ett par klassiska sneakers med en minimalistisk design. Han har högst antagligen redan ett par ikoniska sneakers från märken som Converse och Vans,  och därför du kanske vill fokusera på något mer unikt. Kolla in sneakers från COMMON PROJECTS eller det hållbara skomärket Veja! Stayhard har ett stort urval av sneakers för män, och här hittar du allt från uttalande skor till de mer klassiska sneakers som passar varje man bör ha! Ett par sneakers är alltid ett säkert kort, när det kommer till en julklapp till honom.

En fancy neccessär

Du vet att en kille har sina grejer på plats när han har trevliga toalettväska. Om han fortfarande reser med en plastlås-väska eller samma tandkrämfärgade toalettväska från tonåren, är det dags för dig att ge en lyxig neccesär i julklapp till honom. Detta kan vara något han själv aldrig skulle tänka sig att köpa, men så snart han packar inför sin nästa resa kommer han att uppskatta denna maskulina, fina toalettväska som han kan ha under många år framöver.

En stilig tote bag

När det gäller väskor kan det vara lättast att ge en ryggsäck, men det är också aningen tråkigt. Samtidigt känns det lite för old-school att köpa en portfölj. En klassisk tygväska av läder eller styv bomull är något som vi kvinnor alltid har med oss, och i synnerhet i dessa dagar när du inte vill bli sedd med plastkassar för att visa att du är miljömedveten.  Du kan däför introducera honom till det fantastiska livet med en tygväska. Här kan han lätt förvara alla sina nödvändigheter, så som dator, plånbok dricka flaska och mycket, mycket mer. Hitta en snygg tote väska i enkel design och fint material, som han känner sig bekväm med.

Sex julklappstips till honom
En beige look till honom som har allt
Sex julklappstips till honom
En liten julklapp till honom. Manschettknappar är alltid ett bra alternativ
Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG