Kan man använda sneakers till klänning?

Av Gustav O | Annonsvilkor | 2023-01-04 07:54
Kan man använda sneakers till klänning?
Gråa sneakers till kort klänning

Det brukade vara ett stort "nej nej" att bära sneakers till klänning. Men i sommar är ingen förvånad om de ser någon som kombinerar en sommarklänning och sneakers. 

Om du, som jag, inte känner dig så bekväm i formella kläder, så är detta en perfekt kombo! Sneakers kan få en utsmyckad outfit att se lite mer avslappnad ut, samt att ge dig en sportig touch. Vi har listat ut hur man kombinerar sneakers och klänning på ett feminint och trendigt sätt.

Hur man använder sneakers till klänning?

Letar du efter sneakers du kan använda vid flera tillfällen? Välj ett par vita sneakers! Vita sneakers kan användas antingen med en blommig klänning, wrapklänning eller maxiklänning, ja de flesta klänningar!
Om du väljer att styla vita skor till en klänning kommer fokus att falla på klänningen i stället för skorna, och är därför ett bra val om du vill visa upp klänningen!

Så de av oss som vågar kan välja ett par lite crazy sneakers som tar stor uppmärksamhet! Tänk till exempel ett par chunky sneakers som är supertrendiga dessa dagar. Jag gillar båda Fila sneakers och IT-skorna Balenciaga Triple S. Jag tycker om att kombinera de mer iögonfallande sneakerserna med en enkel klänning, men de som är riktiga fashionistas skulle ha på sig en riktig mönstrad statement-klänning också. Kombinera med sportiga tillbehör som basebollkeps eller ryggsäck.

Vita sneakers till klänning

Med vita sneakers kan ett outfit inte misslyckas. Vita sneakers kan kombineras med en vacker klänning, men också till exempel en jumpsuit eller en kostym. Det bästa med denna outfit är att det blir lättare att använda mina finaste klänningar, även till vardags. Jag behöver inte längre spara klänningar för tillfällen där jag ska klä upp mig! Ett par vita Converse gör alltid en outfit mer casual, vilket ger en avslappnad look, även om det är en fin sidenklänning eller en snygg sommarklänning. Bara se hur bra Hanna Stefansson ser ut i en sommarklänning och vita sneakers.

 

View this post on Instagram

Travel gear: hat, maxi dress and sneakers ????

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Sneakers och klänning i samma färg

Att kombinera sneakers till en klänning eller en kjol i samma färg är väldigt coolt och trendigt. Jag vet att många tycker att det är dumt att matcha färger, men jag gillar den här kombinationen. Jag rekommenderar att du väljer ett par sneakers i en färg som du lätt kan kombinera med andra kläder, så här borde du tänka, rosa, rött eller vad med blå? Om du tycker att det är "för mycket" kan du välja skor i en annan färgton än klänningen. Till exempel, om du klär dig i en knallrosa klänning, välj då ljusare skor!

 

View this post on Instagram

Hellooo sunny Oslo

A post shared by Ida Broen (@idabroen) on

Maxad stil med statement-sneakers och klänning

Vill du ha en riktigt cool outfit med sneakers? En casual klänning, bucket-hatt och ett par riktigt "out there" sneakers. Chunky sneakers var något vi såg mycket av 2022, men trenden har definitivt kommit för att stanna! Välj ett par platåsneakers som sticker ut i mängden! Det finns verkligen så många coola modeller.

 

Sportiga skor till klänning

Det finns många olika typer av sneakers som du kan använda till klänningar. Om du vill vara på den säkra sidan är ett par klassiska Vans eller ett par neutrala, platta sneakers det säkraste valet. Nästa steg är chunky sneakers.

Om du däremot vill följa sneakerstrenden för 2023, så kommer vi att se mer och mer av de sportiga löparskorna i sommar. Vi pratar om Salomon terrängskor, Asics träningsskor och liknande löparskor som endast aktiva löpare (och hipsters) har i sin garderob. Kontrasten mellan finklänning och löparskor är ännu starkare än med sneakers, men jag gillar det! Så löparskor till klänningen fungerar också.

 

Sneakers till klänning
Sneakers ska vara sköna och snygga. Satsa på ett par som gör dig längre också.
Love, GustavGustav O
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG