Vinter Workout

Av Anne Marie Schulz | Lifestyle | 2019-01-21

Oavsett om du tränar mycket eller lite, tror jag att vi tjejer har en sak gemensamt: vi älskar träningskläder!

Det är början på ett nytt år - och ett bra tillfälle att uppdatera din sportgarderob. Därför har jag spanat in alla nya träningskläder - både till fullt pris och på rea här i januari! Jag vet att ni alla älskar att träna, eller så kanske låtsas du bara...

Möjligen är ditt nyårslöfte att klämma in mer träning i vardagen, även om det nu är extra svårt när det är mörkt ute. Låt dig i så fall inspireras av alla de snygga träningskläderna för att hitta den där extra växeln. Det kan vara att du inte är den starkaste eller snabbaste i träningscentret, men istället kan du vara den mest trendiga... Kanske ger dig en ny outfit den där motivationen du behöver för att komma till gymmet, och det är bättre än ingenting, eller hur?

Vinter Workout

Men vilken sport passar dig?

Oavsett om du har bestämt dig för att springa mer, träna crossfit eller stärka kroppen med yoga (eller kanske bara se snygg ut i yogakläder) så kan du hitta allt du behöver här på Fashiola!

Yoga

Mitt enda nyårslöfte i år är att jag ska göra yoga en gång i veckan. Och det är inte bara för att jag vill uppdatera min garderob med bekväma kläder, men också för att det är bra för min kropp, som sitter på en kontorsstol hela dagen.

Jag tror att alla kvinnor känner sig lite mer feminin och graciös i yogakläder, kanske för att de utövar yoga (?), men också för att yogakläder visar alla kroppens naturliga former och lyfter fram muskler som du inte ens visste att du hade. Jag kommer satsa på att söndagar som min yoga-dag, så att jag kan gå klädd i fina yogakläder resten av dagen och känna mig frisk och sportig!

 

Vinter Workout

Crossfit

Om du har bestämt dig för att köra på mer crossfit eller styrketräning i 2019, kan det också vara en idé att uppdatera sportgarderoben med funktionella träningskläder. Vid denna sport kan du vidga dina vyer när det kommer till träningskläder. Här kan man välja och vraka mellan färgstarka sportlinnen och tights. Kombinera självklart med några stabila skor, och du kommer inte bara att må bra, men faktiskt ha en bra utgångspunkt för att utföra en hård session i en praktisk outfit!

 

I finally drag my ass to the gym today????????????

Een bericht gedeeld door Nina Sandbech (@ninasandbech) op

Löpning

Jag rekommenderar att du faktiskt tar joggen utomhus, även om det är kallt, surt och mörkt! Inget slår känslan du har när du är klar efteråt, det är ju dessutom så mycket roligare än att springa inne på löpbandet. Att springa utomhus innebär även att du får möjlighet att sätta ihop en cool outfit, eftersom det krävs lite mer än bara ett linne och ett par shorts under vintern! Klä dig i lager, och när det är extra kallt kan du lägga på en väst på utsidan av sportjackan. Om det snöar eller regnar är mitt tips för dig att använda en keps så att du undviker allt vatten i ögonen!

 

Outdoor outfit

(Netflix-) Maraton 

När du väl har varit flitig hela veckan, förtjänar du också att vara extra bekväm på helgen när du "seriefrossar" på Netflix. Jag är ett fan av legging- och sweatshirt combon, men joggingbyxor och en t-shirt är inte ett dåligt alternativ heller. 

Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG