Mode färger våren och sommaren 2020

Av Jenny Finne | Avslöja annons | 12/03/2020 11:30
Mode färger våren och sommaren 2020

Mode färger våren och sommaren 2020


Nytt år, nya färger och nya vår- och sommarmodefärger. Nästan alla bär fulla svarta eller grå nyanser på vintern, men det kommer att förändras när våren kommer, eller hur? Ser du redan fram emot sommaren? Personligen kan jag inte vänta på bättre kläder och färgglada kläder. Särskilt nu, när jag såg våren och sommaren modefärger, glömmer jag nästan vinterdepressionen när jag bläddrar genom våren trender. I vår kommer butikerna att vara full av saker som neon, korall och blått. Läs allt om vårens och sommarens färger nedan.

Korall

Pantone valde korall som trendfärg för år 2019, men också i år förblir denna färg trendig, så det är uppenbart att denna färg också kommer att visas i klädkollektioner och sommarmode. Korall är en väldigt läcker färg för våren och sommaren, och den är lämplig för många olika hudfärger, eftersom ibland de orange glittrande färgerna inte är lämpliga för den finska bleka hyen, men denna färg är inte ett problem!

Nyanser av blått

Blått påminner dig om havet och den klara himlen, vilket gör detta till den perfekta färgen för sommaren. Detta är en av de mest populära modefärgerna 2020. Välj inte den grundläggande mörkblå, men tänk på de blå och ljusblå nyanserna. Vi älskar de ljusblå stickadetröjorna som kommer att visas mycket i butikerna våren. Blå kjolar, varav den blågröna mittkjolen kommer att vara min favorit på sommaren. Om du vill prova denna blå trend lite mer neutralt fungerar alltid ett par ljusblåa jeans.

Neonfärger

Den här färgen var redan populär bland high fashion förra sommaren och trenden fortsätter även i år! Det är här den hetaste färgtrenden i sommar 2020 har förutsagits och butikerna börjar överträffa denna färg. Och det är svårt att missa. Jag måste emellertid erkänna att jag inte är så upphetsad för det här, för blixta färger är inte min grej, men jag kanske fortfarande vågar prova det i vår och sommar eftersom det är den nuvarande IT-modefärgen. Till exempel i tillbehör med lite neondetaljer kanske detta inte är för mycket för mig. Jag beundrar emellertid de många prickiga rosa eller gröna plaggen för tillfället.

Mode färger våren och sommaren 2020

Rosa

Pink var redan populärt förra året, men lyckligtvis behöver du inte ge upp denna färg ännu. Rosa är alltid på mode, ibland lite mer populär. Det här är definitivt min favoritfärg eftersom den är tillräckligt neutral för min smak, men ändå ger lite begränsning till outfit. Den rosa påsen är det perfekta tillbehöret för att lysa upp en annars förenklad outfit. För sport är det också en underbar färg. Försök till exempel hoodies eller leggings i den här färgen.

Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG