Black Friday: 30% rabatt på reaprodukter hos Mytheresa

Av - Alicja - | Sponsrad | Recension | 2017-11-24
Black Friday: 30% rabatt på reaprodukter hos Mytheresa

Ibland gillar vi människor att unna oss. Vi gillar att se och känna oss bra, både på insidan men även på utsidan. Det är inte alltid helt solklart hur vi kan unna oss något lyxigt utan att tömma bankkontot men nu har vi äntligen svaret till dig: Mytheresa's Black Friday rea! 

I endast några dagar erbjuder denna lyxiga klädbutik 30% rabatt på reaprodukter. Detta är med andra ord en riktigt bra rea på redan rabatterade plagg vilket betyder att du kan få upp till 70% rabatt på originalpriser. 

Black Friday hos Mytheresa

Känn dig som en prinsessa och unna dig något utan att tömma plånboken. För din information; rabatten på 30% kommer visas automatiskt när du har adderat produkten i varukorgen.

Outfiten för vinterns festligheter

Eleganta klänningar, glittriga kuvertväskor eller lyxiga skor: hitta något som passar till vinterns festliga tillställningar och ta del av denna fantastiska rabatt. Att shoppa hem ett plagg från Mytheresa kommer få dig att känna dig glamorös och du kommer kunna glänsa i ett plagg som du länge trånat efter. Här kommer några idéer vad du kan hitta hos Mytheresa för en fin middag eller en galakväll. 

 

Håll dig varm & trendig

Gör dig redo för en vit vinter med Mytheresa's jackor och kappor. Vi lovar att de är både praktiska och trendiga. För att hålla värmen i vårt nordliga land är ett säkert kort även att satsa på en huvudbonad eller en varm scarf. Detta gör det möjligt att möta nästan varje vinterväder med både stil samt kunna behålla värmen! 

Jul & Nyår

Letar du efter något lyxigt att ha på dig på Jul eller för att fira in det nya året? Inga problem, med en extra 30% rabatt på reaprodukter är vi säkra på att du kommer hitta din favorit hos Mytheresa. Spana in de vackra blusarna, topparna och glittriga tröjorna och kjolarna: du kommer med all säkerhet kunna addera lite "sparkle" med Mytheresa! 

 

Love, - Alicja- Alicja -
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG