Det bästa av våren från Tommy Hilfiger!

Av Paola Mastromatteo | Sponsrad | Recension | 2018-03-26
Det bästa av våren från Tommy Hilfiger!

Våren har äntligen anlänt och för oss betyder detta bara en sak: de nya kollektionerna är här! 

I början av varje ny säsong anläder även nya trender (detta till vår glädje!). Detta år är inget undantag från regeln, det är hög tid att ta en titt på vad våra favoritmärken- och butiker och vad de har att erbjuda denna vår. 

När vi pratar om våra favoritbutiker måste vi bara ta en titt på vad Tommy Hilfiger har att erbjuda för våren 2018. Inte bara har de den senaste och slutgiltiga kollektionen från TommyXGigi, vi har även tagit en titt på deras nyanlända herrkollektion frå deras nya herrambassadör. 

TommyXGigi: Nya capsule kollektionen vår 2018

Enda sedan det första samarbetet har dessa två trendsättare designat tillsammans, och de har aldrig slutat att överraska oss! Ännu en gång har de skapat en riktigt vacker kollektion som har gjort att vi blivit ännu mer förälskade i märket. 

Denna gång har denna dynamiska duo fokuserat på ett speciellt tema, vilket är en kombination av två aspekter från bådas liv och livsstil. För att följa Tommy's kärlek till motorsporten och den högintensiva livsstil som Gigi Hadid har, har det kombinerat dessa två och gett oss en kollektion som är inspirerad av en mix mellan high fashion och atletisk stil. 

Kollektionen framhäver enkelhet med en oversize look och feminina drag men samtidigt även super-skinny design där de ikoniska färgerna från Tommy Hilfiger, rött, vitt och blått, visas upp. 

Det bästa av våren från Tommy Hilfiger!

Lewis Hamilton: Ny ambassadör för herrkollektionen 

Denna vår har Tommy Hilfiger även överraskat oss med de väldigt glada nyheterna att de har en ny ambassadör för deras herrkollektion och detta är ingen mindre än Formula One föraren Lewis Hamilton. 

Här kommer ett uttalande från Mr. Hilfiger han själv: 

"Jag har alltid beundrat Lewis´otroliga uthållighet under racen, såväl som hans unika stil utanför banorna, vilket talar för sig i den nya generationen av Tommy Guys (...). Vi har en historia med Formula One och detta samarbetet bygger på vårt arv av samarbeten inom världen av motorsport."

Som en av de bästa Formula One förarna genom tiderna har Lewis Hamilton landat i Tommy Hilfiger för att bidra till en ny och fräsch herrkollektion där han har gjort det möjligt att uttrycka all hans kreativitet och unika stil i en kollektion som är utöver det vanliga. 

     

Love, PaolaPaola Mastromatteo
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG