Detta är höstkollektionen från Tommy x Gigi 2017

Av Demi van der Spek | Recension | 2017-09-26
Detta är höstkollektionen från Tommy x Gigi 2017

September är nästan över vilket betyder att du officiellt kan säga adjö till de soliga dagarna, de långa kvällarna och tyvärr även dina sommarkläder. Men frukta inte! En ny säsong är här och ingen är lyckligare än vi. För detta kan bara betyda en sak: nya kollektioner! 

När vi är inne på spåret att prata om nya kollektioner har radarparet Tommy Hilfiger och Gigi Hadid skapat en ny kollektion tillsammans. Ja ni läste rätt, denna ikoniska duo är tillbaka, med en starkare, coolare och häftigare kollektion än någonsin tidigare.

Duon som är meant to be - Tommy x Gigi

Under London Fashion Week lanserade vår favoritduo sin tredje kollektion tillsammans. Våren 2017 överraskade Tommy & Gigi oss med sin nya kollektion på piren vid Venice Beach, en helt klart färgstark kollektion inspirerad från det soliga Kalifornien. Den här säsongen tar Tommy och Gigi deras kollektion till nya höjder då de anammar det livliga 90-talet med en touch av grunge, rock & roll samt feminitet. En samling som tar fram rebellen ur varje kvinna! 

Utlåtande från Tommy & Gigi

"Gigi och jag ville göra denna säsong glamorös och utmanande och vi hade väldigt kul tillsammans när vi skapade kollektionen. Jag har alltid känt Gigi som en modeikon och med denna tredje kollektionen river hon alla gränser mellan mode och rock & roll." - Tommy Hilfiger

"Den här säsongen betyder mycket för mig, särskilt för att kollektionen får sig att känna sig trygg och snygg i sin egen kropp. Denna samling är inspirerad av kärleken som jag och Tommy delar för musik - en blandning av rock & roll, en rebellisk look och en touch av glamour. Designprocessen var återigen en minnesvärd upplevelse och jag hoppas att ni kommer att behålla lika många plagg som jag!" - Gigi Hadid

   

Love, DemiDemi van der Spek
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG