Tommy Hilfiger & 90-tals nostalgi!

Av Nicolina Bengtsson | Recension | 2017-04-14
Tommy Hilfiger & 90-tals nostalgi!

Likväl som hitsen från 90-talet har nått catwalken, har de även slått ner som en blixt hos vårt ha-begär. Därav kunde vi inte vara mer exalterade över att Tommy Hilfiger just nu har de rätta plaggen för att släcka vår törst. Vi pratar såklart om den helt splitternya kollektionen från Tommy Hilfiger som kombinerar det bästa av 90-talet och samtidigt involverar de senaste influenserna från popkulturen.

Fashiola x Tommy Hilfiger

Kollektionen tar inspiration av street kulturen, sport och fitness såväl som urtvättade pasteller som går i tonerna av Tommy Hilfigers signaturfärger. Vi här på Fashiola älskar allt ifrån logon applicerad på linningar till de croppade topparna som passar perfekt till sommaren. Kollektionen för män har även den etsat sig fast i våra tankar. Med jeansplagg tydligt inspirerade från Americana kulturen är vi helt säkra på att Tommy Hilfiger's nya kollektion kommer vara en ständig följeslagare sommaren 2017.

  

Tommy Hilfiger & 90-tals nostalgi!

The muses of Tommy Hilfiger

Kampanjen i sig själv visar oss några välkända ansikten från både modevärlden och social media. Lucky Blue Smith, Anwar Hadid och Sofia Richie är stjärnorna för denna kampanj som tar med sig fräsha nya looks till kollektionen. Bilderna är dessutom fotograferade av ingen mindre än Instagramkändisen Bryant Eslava. 

 

Det bästa med kollektionen är att den redan är en klar favorit bland några av världens främsta modeller. Båda systrarna Hadid har blivit igenkända, iklädda den senaste kollektionen. Även Jourdan Dynn, Nash Grier och Zayn Malik har setts bära plagg från kollektionen. Vi har en känsla av att detta kommer att bli årets kollektion och vi planerar redan outfits! 

Tommy Hilfiger & 90-tals nostalgi!

Tommy Hilfiger kommenterar

Mannen bakom mästerverket, Tommy Hilfiger himself, är också väldigt exalterad inför denna nya kollektionen. Han säger i en intervju: "Tommy Jeans kollektionen handlar om att mixa ikoniska stilar från 90-talet med den vibrerande popkulturen från idag. Lucky Blue Smith, Anwar Hadid och Sofia Richie representerar det ungdomliga och rebelliska och tar dessutom med sig en ny fräsh approach till de klassiska jeans plagg som kollektionen erbjuder. Tittar man tillbaka på den era som har passerat påminner det mig om väldigt många otroliga minnen - från våra första samarbeten med musiker och kändisar till vår fortsatta passion av att hylla popkultur."

Nedan hittar du vårt urval av några av de superfina plagg som denna kollektion har att erbjuda. Du kan även spana in alla plagg från Tommy Hilfiger's nya kollektion men var snabb, då vi har en känsla av att plaggen kommer gå som smör i solsken! 

Relaterade produkter

   

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG