Under Armour's nya kampanj som är UNLIKE ANY

Av Philippa Jones | Recension | 2017-07-31
Under Armour's nya kampanj som är UNLIKE ANY

Om du har svårt att hitta motivationen, har vi det perfekta botemedlet. De nästkommande 5 veckorna har vi ett samarbete tillsammans med sportmärket Under Armour där vi tillsammans kommer presentera berättelser från olika kvinnliga atleter, som är UNLIKE ANY...

Kampanjen UNLIKE ANY 

Kampanjen handlar om styrkan hos kvinnor och att fira de som åstadkommer atletiska prestationer utöver det vanliga och som man knappt trodde var möjligt. Tillsammans med 5 kvinnliga atleter samt artister och poeter har Under Armour skapat en rikrigt cool kampanj och videos som verkligen visar vilken styrkan hos kvinnor.

En tävling som är UNLIKE ANY

Förutom att vi är superexalterade över denna kampanj kan vi även annonsera att vi tillsammans med Under Armour har skapat en tävling speciellt för er, våra läsare här på Fashiola. Du har möjlighet att vinna en komplett outfit från Under Armour samt bli presenterad här på Fashiola's egna blogg! Det enda du behöver göra är att publicera en kommentar här nedan om varför just du är värd att vinna produkterna och är UNLIKE ANY. 

Atleter

Här nedan hittar du de 5 atleter och deras exceptionella historier. Håll i er! 

Natasha Hastings

It's quiet now.
I am alone with myself
Remembering the days
When I didn't think I could
When I didn't know I should
When doubt was a hiss in my ear.

But I'm awake now.
Can you see me?

Natasha Hastings är den amerikanska 400m sprintern som redan som 22-åring var uttagen till OS-laget i Peking 2008. Hon även känd för sitt smeknamn: "400M Diva", då hon kombinerar feminitet och styrka och bevisar att kombinationen av dessa två attributer, inte utesluter den andra. 

Zoe Zhang

I come here with my injury,
to see your injury.
From here on,
I fight against what I can
And what I can’t.

Inte bara har Zoe Zhang svart bälte i Taekwondo, hon är dessutom en av Kinas mest kända skådespelerskor. Zoe har styrkor utöver det vanliga då hon enda sedan 12 års ålder har tävlat i Taekwondo och dessutom applicerat hennes styrka för sporten inom skådespelarkarriären, där hon fokuserar på martial arts. 

Jessie Graff

I want to know what it feels like
to leap from cloud to cloud
and not look down once

I want to know how you skip across the stars
and use the moon as a landing mat

Denna professionalla stuntkvinna skapar seriösa rysningar! Med en kraftful fysik kan hon göra det mest otroliga saker. Några av de filmer som Jessie har medverkat i är X-men och Supergirl. 

Misty Copeland

The systemic structure
built to keep me in place
is the stage I dance on.
Black and Woman.
Motherships, my mother’s hips 
beheld deep space.
Astronaut of corporal grace.

Born in a land mine.

As an idea points it’s toe to
flex to shape the
form of possibility

I am testament
twirled into afterthought
the touch and taste of epiphany

Som den första afro-amerikanska kvinnan att bli en ballerina på American Ballet Company, är Misty en kvinna som vill bana vägen för att ballet ska vara en sport som bättre inkluderar människor av alla hudfärger. Med en enastående karriär inom en sport är ökänd för sin hårda konkurrens har Misty bevisat sig vara en av de bästa och är därav en sann inspirationskälla. 

 

Alison Désir

I lift myself, I raise
Unafraid and daring
I am what escapes

what flees and flies
what splits and dashes

I am a dance
I do not fall

Är en kvinna med många talanger: politisk aktivist, långdistanslöpare och grundare av "Harlem Run Crew". Utöver de just nämnda apsketerna hjälper hon även till och stöttar kvinnliga rättigheter, bortglömda- och andra ideélla organisationer. 

     

Love, PhilippaPhilippa Jones
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG

 • 2017-08-09

  Då jag flyttar till London efter sommarn hade jag gärna kännt mig lite extra snabb på löpspåret höst i nya fina träningskläder, därför hade denna vinst passat mig perfekt!

 • 2017-08-09

  Efter en lite för bra sommar väntar nu en höst med mycket jobb. För att komma igång med träningen igen och behålla motivationen, hade nya träningskläder varit toppen. Med Under Armours snygga träningskläder kommer löppassen kännas lite lättare.

 • 2017-08-09

  Jag är student och skulle vilja komma igång med träningen i höst! Eftersom livet som student innebär prioriteringar vore det toppen att vinna nya snygga träningskläder att starta hösten med!

 • 2017-08-08

  Jag gillar Under Armors kläder väldigt mycket! Det känns som ett mordernt och trendigt märke med bra passform. Jag vill vinna en outfit från dem då jag just nu renoverar mitt drömhus och alla pengar går till det. Är även taggad på att komma igång ordentligt med min löpning nu när hösten närmar sig!