Vår User Story som är UNLIKE ANY

Av Nicolina Bengtsson | Recension | 2017-09-12
Vår User Story som är UNLIKE ANY

Som ni kanske redan vet har vi haft en tävling tillsammans med Under Armour. Tävlingen har varit en del av Under Armour's kampanj UNLIKE ANY, där de i fem veckor har presenterat 5 olika kvinnliga atleter som vi verkligen kan säga är UNLIKE ANY. De 5 kvinnliga huvudpersonerna för kampanjen har varit inga mindre än Natasha Hastings, Zoe Zhang, Jessie Graff, Misty Copeland och Alison Désir: alla med otroliga förmågor och framgångar! 

För att delta i tävlingen, som vi utfärdat i samband med Under Armour's kampanj, skulle man publicera en kommentar med motiveringen varför just du är UNLIKE ANY, och på så vis var man med om att vinna en komplett outfit från sportmärket Under Armour! 

Vår User Story som är UNLIKE ANY

Vår User är UNLIKE ANY

Tillsammans med Under Armour har vi utsett vår vinnare för tävlingen och personen i fråga är Felicia Nilsson! Felicia's motivering till varför just hon skulle bli vinnaren av tävlingen var att hon just nu är i full fart att renovera hennes drömhus och alla hennes pengar går därför till renoveringen. Hon har varken tid eller medel att kunna handla sportplagg som hon kan använda till sin träning. Fast även då tiden är knapp finns det en sak som är ett måste för Felicia och som hon anpassar sitt schema efter för att hinna med: löpning.  Att balansera jobb, renovering och att ÄVEN hinna med att träna tycker vi gör henne till UNLIKE ANY och hon är därav en värdig vinnare av en komplett outfit från Under Armour! 

Utlåtande från vinnaren 

Vi fick även möjlighet att få ett utlåtande från Felicia om vad hon tycker om Under Armours plagg samt vad träning betyder för just henne. Kolla in Felicias svar här nedan! 

"Träning är en naturlig del av min vardag som får mig att hålla fokus på mitt jobb. Jag har tränat sedan jag varit liten och det tackar jag mina föräldrar för. Pappa visade mig löpningen och mamma anmälde mig till en friidrottsgrupp i min hemstad som jag tränade med under hela min uppväxt. Träningen bidrar till så mycket mer än bara god hälsa och välmående. Det är även en väg in i en gemenskap och samhörighet som jag tycker är extremt viktig under tonårstiden.

På senare tid har jag utvecklat min långdistanslöpning och deltar regelbundet i olika lopp. Då är det viktigt att kläder och skor känns bekväma och är funktionella. Självklart vill jag också känna mig snygg när jag är ute i spåret! Jag tycker att Under Armour lyckats med att både ha snygga kläder men också tänkt på att de ska va sköna att bära." - Felicia Nilsson 

Vår User Story som är UNLIKE ANY

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG