Must-haves i din resväska

Av Lena Steffen | Resor | 2017-07-04
Must-haves i din resväska

Vare sig det bara är några dagar eller i en vecka vecka, sommaren är tiden då du verkligen får ett rejält break och uppehåll från jobb och andra måsten i vardagen. För att hitta den där riktiga semesterkänslan är en resa inte helt fel, så varför inte packa väskan och dra iväg någonstans! Men vänta lite, vad packar man då med? Här är våra tips om must-haves i din resväska som du bara inte får missa. 

Must-haves i resväskan 

När det kommer till vilka kläder eller skor du packar med i väskan beror det självklart på vart du ska, söder eller norr. Däremot finns det vissa saker som jag absolut INTE kan vara utan, oavsett destination: 

1. Musik

Som jag tidigare nämnt, att resa är tiden då man ska ta det lugnt och koppla av, och även koppla ifrån. Och även om du inte är helt själv är det alltid bra att kunna skärma av och bara fokusera på sig själv. Musik är en sån sak som verkligen kan få, om inte annat mig själv, att skärma av och bara vara i min egna värld därav är musik en solklar must-have i resväskan. Så ta med dina hörlurar, sätt på soundtracket för din resa och skruva upp musiken, så är njutningen total. 

Must-haves i din resväska

2. Kamera

Nu tänker du säkert: "Jag behöver ingen kamera, jag har ju min telefon!". Det är ju bara det att med en kamera fångar du minnena i ett mer högkvalitativt format samt att du kan slappna av på ett helt annat sätt som du inte självklart kan göra när du alltid har din telefon med dig.  

3. Solglasögon 

Tänk dig: du ligger på stranden, har tänkt att spendera hela dagen där för att ta det lugnt och solen gassar ner... men du har glömt dina solglasögon! Solglasögonen är en väldigt viktig accessoar, inte bara som fashion-statement, men också för skydd mot den där gassande solen. 

Must-haves i din resväska

4. En bok

En resa är det optimala tillfället för att läsa den där boken som du aldrig annars får tid med att läsa. Vare sig det är för att njuta och ta det lugnt eller för att döda tid på en flygplats i väntan på flyget, är en bok aldrig en dum idé att ta med sig på resan. 

5. Sällskapsspel 

Det finns de personer som är nöjda med att göra ingenting på en semester. Sen finns det de personer som är av den rastlösa typen och måste ha underhållning. Sällskapsspel som är små och händiga att ta med på resan är därför en riktig must-have i din resväska. Yatzy, UNO eller varför inte en klassisk kortlek? Dessa spel kommer du långt med, trust us! 

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG