Sommar 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Av Teresa Bovo | Resor | 2017-07-13
Sommar 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Äntligen sommar! Semestrarna har börjat men har du kanske inte bestämt vart du vill åka ännu? Då är den här bloggen superhändig! Det finns så mycket att göra, till exempel som en äventyrlig roadtrip genom Europa, en stadsresa till en ny stad med massor av kulturella och kulinariska läckerheter, festivaler med massor av bra musik, eller så kan du skämma bort dig själv och åka på en klassisk charterresa. I den här bloggen hittar du sommartipsen 2017 och Fashiola's favoritdestinationer samt mycket mer.


Sommer 2017: Fashiola's bästa tips

I några veckor nu, har vi på Fashiola planerat våra semestrar för sommaren 2017. Efter månader av kallt väder och en hel del regn, är det äntligen dags för en välförtjänt semester. Entusiasmen hos mina kollegor när de berättade var de skulle åka under sommaren, har inspirerat mig att skriva denna blogg. Det har snackats om allt från planering in i minsta detalj till de destinationer de ska besöka, och just därför har jag bett mina kollegor om deras bästa råd & tips om resor och destinationer. Så se till att ha läst denna blogg för att inte missa våra bästa semestertips för sommaren 2017.


Fortfarande inte säker på var du vill resa under sommarlovet? Läs vidare och inspireras av Fashiola sina tips och gör dig redo att planera årets sommarsemester.

Sommar 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Saar: från Puglia med kärlek

"Massor av god mat, de fina stränderna och en förtrollande atmosfär är vad jag minns mest från min semester i Puglia, som jag återvände från ett par dagar sedan. Tillsammans med min vän som reskamrat tillbringade vi en vecka i ett milt sagt, idylliskt Italien . Kusten runt Puglia är så väldigt vacker så vi stannade i Castellana Grotte där vi hyrde en bil för att ha möjlighet att utforska så mycket som möjligt, bland annat Ostuni, Polignano a Mare och Alberobello med sin pittoreska "Trulli". Vi åkte också till staden Lecce, Bari och Otranto där de varma temperaturerna äntligen lät mig bära mina favoritkläder: mönstrade klänningar, off-shoulder toppar och bikinis. En annan favorit är också platåskor, vilket passar bra i Puglia då kullerstensgatorna inte är de lättaste att vandra med stilettklackar."

Sommar 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Nicolina: Sverige, min lilla oas av lugn och avkoppling

"Sverige är mitt hemland, och jag försöker att åka dit så ofta som möjligt för att besöka familj och vänner. Däremot finns det en säsong då Sverige verkligen är magisk, och det är sommaren. De senaste dagarna har jag varit med familjen i vårt sommarhus i byn Glommen, som ligger strax utanför den pittoreska staden Falkenberg på västkusten i Sverige. Här har jag haft en riktigt avkopplande semester med massor av bad, fint väder och segling med pappas segelbåt, vilket är typiskt för mig och den svenska västkusten. Precis som alla svenskar, är jag ett stort fan av neutrala färger i minimalistiska skärningar, i kombination med en avslappnad stil. jag älskar att klä mig i en klassisk skjorta, en jeanskjol och ett par sneakers."

Sommar 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Lena: Roadtrip i Europa

"I somras bestämde jag mig för att planera en resa i Europa tillsammans med min pojkvän. ​​Under två veckor i september, kommer vi att köra genom Spanien, Frankrike, Italien och Schweiz. Jag tröttnar aldrig på Europa och även då det definitivt inte är första gången jag reser i dessa länder tror jag att på var och en av dessa resor upplever du något nytt. Inför vår roadtrip kommer jag att försöka välja bekväma kläder med inslag av något sött som kan användas under dagen, men också på kvällen för en romantisk middag med min pojkvän. Chinos, t-shirts och jumpsuits får följa med mig på denna resa."

Sommar 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Phil: Min sommar i San Francisco

"Jag kunde inte vara mer entusiastisk över planerna för sommaren 2017! Denna sommar planerar jag en familjeresa till den förtrollande staden San Francisco. Till sist får jag möjlighet att tillbringa tid med min familj och min syster, som för några månader sedan beslutade sig för att göra denna ikoniska stad i Kalifornien till sitt hem. Efter att ha besökt San Francisco i vintras, kan jag knappt vänta med att utforska staden under sommaren. Planerna för min California Summar? Jag kommer definitivt åka till Napa Valley, som inte ligger långt ifrån San Francisco, som är känd för sin naturliga skönhet och för sin vinproduktion. Sen måste vi naturligtvis även ta ett stopp längs Pacific Coast highway - motorvägen som går mellan Los Angeles till San Francisco och som är ett hett tips till alla som planerar en resa i Kalifornien. Denna soliga stad i Kalifornien har även en annan sak som man inte får missa: brunch! Detta är verkligen något av det bästa som västkusten har att erbjuda! För det växlande sensommarvädret i San Francisco måste jag sedan i klädväg ta med mig min favorit bland mina jeansjackor, casual toppar och ett par shorts."

    

Love, TeresaTeresa Bovo
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG