Rosa Mode 2019

Av Anna Øverås | Avslöja annons | 26/02/2019 09:39
Rosa Mote 2019

Rosa Mode 2019

Häromdagen frågade min kollega vilken min favoritfärg var och mitt automatiska svar var grön. Sedan skrattade hon och sa att hon inte kunde tro det - och hon påpekade att det måsta vara ROSA! Efter att ha tänkt lite på hennes kommentar kom jag till slutsatsen att hon kanske hade rätt... Eftersom jag faktiskt har så många rosa kläder! Rosa stickade tröjor. Rosa spetsklänningar. Rosa mössor. Pastellrosa och neon.
Och tur för mig, för rosa är på modet 2019!

Jag har tidigare nämnt att korall är årets färg 2019! Efter att ha följt Copenhagen Fashion Week 2019 (CPHFW), så var det inte svårt att upptäcka att rosa blir en av de trendigaste färgerna under vår och sommaren 2019. Och vi snackar hela färgskalan av rosa; från korall och pastellrosa till smutsrosa och neon!

Men det är ju faktiskt så att inte alla gillar rosa eller känner att de passar i färgen. Så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om olika sätt att klä sig i rosa, för det är ju faktiskt den mest trendiga färgen år 2019.

Rosa och rockigt

Man kan alltid kombinera det söta med det tuffa. Om du inte är helt bekväm i rosa, så rekommenderar jag dig att tona ner din outfit med tuffare kläder. Detta kan till exempel vara en rosa stickad tröja tillsammans med ett par skinnbyxor och Dr. Martens. Det här är en mega-cool kombination där det söta inte blir för sött. Och vem älskar inte en rosa stickad tröja?

Neon

Om du följt Copenhagen Fashion Week 2019, kanske du också har märkt att neon är hett! Jag har blandade känslor över den här trenden men det är riktigt fint på dem som klarar av att bära upp stilen! Jag har blivit så inspirerad av neon att jag faktiskt köpt en blå dunjacka med gula neondetaljer. Men nog om mig, om du är redo att ta dig an neon-trenden så rekommenderar jag att du börjar med detaljer och accessoarer. Om du klär dig enkelt och i mörka färger så är det coolt med rosa detaljer i neon!

 

Neon pink day!!!????

Een bericht gedeeld door Nina Sandbech (@ninasandbech) op

Rosa byxor

Många av oss kan ha för vana att klä sig i vanliga byxor, såsom mörka jeans eller svarta dressade byxor. Försök att tänka lite nytt i år och kör på en rosa byxa! Nu under våren och sommaren passar det så bra, och då kan du enkelt styla outfiten med en vit t-shirt och ett par sneakers för att få en cool look. Känn dig fri att välja en byxa med utsväng, det är super coolt!

Rosa klänning

Vi kommer snart att mötas av sommaren, och du är kanske redan inbjuden till bröllop och andra sommarfester. Om du ska köpa en ny klänning i sommar, rekommenderar jag att du väljer en rosa spetsklänning! För vissa kan det vara för sockersött, men då kan du igen kombinera med detaljer som drar ner outfiten lite. Alternativt kan du välja en rosa klänning i siden, det är också supersnyggt. Välj en miniklänning om tillfället tillåter, och styla outfiten med en cool jeansjacka och kanske ett par Vans.
Ha ett par klackar tillgängligt om det passar för festen!

 

Hoppas att denna trenduppdatering har gett dig lite inspiration! Glöm inte att använda våra filter för att sortera efter färg, så kan du enkelt få alla de rosa alternativen inom varje kategori!

Love, AnnaAnna Øverås
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

Relaterade bloggartiklar:

KOMMENTERA DENNA BLOGG