3 sätt att styla jeanskjolen

Av Montse De Toro | Tips | 2017-08-02
3 sätt att styla jeanskjolen

Hur många har inte en jeanskjol i garderoben där hemma eller i alla fall har den på listan över nya kläder att shoppa? Jeanskjolen har varit en hit i många år och är ett plagg som är väldigt klassiskt. Dessutom finns det inget bättre än att dra på en kjol när det fina vädret kommer fram. Jeanskjolen kan dessutom användas på vintern (och alla andra årstider för den delen också!) med ett par tights under. För att däremot skapa den ultimata sommarlooken har vi satt ihop våra 3 tips för hur du stylar jeanskjolen på bästa sätt. 

Fashiola tipsar: så stylar du jeanskjolen

Som nämnt ovan, jeanskjolen är ett tidlöst plagg som du kan använda om och om igen, och som vi även ser återkommer i kollektioner varje år. Sommarens kjol i denim har varit ett uttalat IT-plagg för säsongen och du har kunnat hitta dem hos både stora som små modemärken. Just därför har jag bestämt mig för att sätta ihop tre enkla förslag till hur du kan styla jeanskjolen för sommaren 2017. 

Med en klassisk skjorta

Den klassiska skjortan är ett tidlöst plagg som går att matcha med och till nästan allt. Om du matchar dessa två tidlösa klädesplagg tillsammans får du en riktigt fin och klassisk look. Välj en a-linjeformad modell på jeanskjolen och addera ett par klassiska låga sandalar med tunna remmar och vi är säkra på att du har en outfit du kommer att använda om och om igen i sommar!

Jeanskjolen och skjortan

T-shirten: enkel perfektion

För att få en cool och samtidigt smidig outfit, kan du kombinera kjolen med en enkel t-shirt. Denna outfit är särskilt lämpad för festivaler, där du vill se cool ut utan att spendera alltför mycket tid. Kombinera looken med ett par sneakers och en ryggsäck för att vara helt redo för festivalen! 

Jeanskjol och T-shirt
3 sätt att styla jeanskjolen

Jeans + Jeans

Det finns inget vi gillar mer än kombinationen av jeans + jeans. I detta fall vill vi slå ett slag för kombinationen; jeanskjol och jeansjacka. Matcha jeanskjolen med en randig body, ett par klackar och sist en jeansjacka. Snyggt, sexigt och tidlöst!

Jeanskjol + jeansjacka

Jag hoppas att ni nu har blivit inspirerade för hur ni ska styla jeanskjolen i sommar! 

Love, MontseMontse De Toro
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG