3 X varför du ska spendera dina slantar på Tommy Hilfigers REA

Av Kelly Lamberts | Tips | 2016-12-29
3 X varför du ska spendera dina slantar på Tommy Hilfigers REA

Vinterrean och utförsäljningar, som många av oss svenskar gillar starkt, har redan börjat. En butik som självklart hänger på och inte missar att erbjuda en bra rea är Tommy Hilfiger

Tommy's REA is on! 

Rea, rea och åter rea. Rabatter kan definitivt göra kläder mer attraktiva, särskilt när du tidigare har spanat in ett plagg som du gillar men det var då för dyrt. När rean sedan är adderad är det svårt att motstå. Detta är den exakta anledningen till varför vi älskar rea. Självklart finns det en mängd butiker som har rea, men varför ska du inte missa rean hos Tommy Hilfiger? Vi har svaren! 

Tommy X 2016

De trogna följarna av Tommy Hilfiger kommer hålla med om att 2016 var ett bra år för märket och designern. Med den ikoniska "Tommy jeans"- kollektionen, det lyckade samarbetet med Gigi Hadid (som vi hoppas vi kommer se mer av) och den senaste Holiday- kollektionen, kan vi nog alla hålla med om att det var ett lyckat år. På grund av popularitet kan vi kan dock meddela att många av dessa plagg, bokstavligen talat, flög ut ur Tommy Hilfiger's webbshop. Men självklart finns det fortfarande många plagg kvar att fynda på rean. 

Vinter hos HILFIGER's

Vintern har sedan ett bra tag gjort sig närvarande i vårt avlånga land. Förvånansvärt nog ser jag titt som tätt kvinnor som inte har en vinterjacka och verkar helt och fullt ha undgått minusgraderna. Dessa damer kan vi starkt rekommendera att ta en titt hos Tommy Hilfiger. Med en dunjacka eller en kappa i ull kan vi lova att de kommer gå varma i vinter. Under rean är fuskpälsjackorna ett väldigt säkert kort! 

Fira nyår i en skapelse från TH! 

Med en snygg chic klänning från Tommy Hilfiger är du försäkrad om att vara stylish under nyår. Har du kanske redan hittat din klänning men letar nu efter accessoarer och detaljer för att slutföra looken? För detta syfte får du inte missa Tommy's kollektion. För de som snabbt kan bestämma sig och lägger en betsällning är leveranstiden endast 3-6 dagar. Köper du dessutom produkter för ett värde över 700 kr har du gratis frakt! 

Är du nu övertygad? Hitta fynden hos Tommy Hilfiger med upp till 50% rabatt

Relaterade produkter

Love, KellyKelly Lamberts
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG