3x sommaroutfits med Vans

Av Sophie Tarif | Tips | 2017-08-08
3x sommaroutfits med Vans

Hur kombinerar man Vans sneakers? Som du kanske har märkt är sneakers från Vans vansinnigt populärt år 2017. Har du kanske några Vans där hemma i garderoben men undrat hur du ska styla dem? Den klassiska stilen som alltid går hem är att matcha skorna i fråga med en förövrigt avslappnad stil. Men hur matchar man skorna med en lite mer feminin sommaroutfit? Vi har listat våra 3x olika tips för att matcha ett par Vans till en sommaroutfit, spana in våra tips nedan. 

Sommaroutfits med Vans

Vi vågar säga att Vans kan kombineras med nästan allt! När det kommer till, till exempel jackor är en säker klassiker jeansjackan. När det sedan kommer till nederdelar så finns det oändliga möjligheter; jeanskjol, klänning, jumpsuit eller varför inte ett par byxor. Som sagt, finns det något man inte kan matcha skorna med? 

Outfit 1: Vans + tisha + jeansjacka

En casual look får du när du kombinerar ett par Vans med en snygg minikjol, t-shirt och en jeansjacka. Vill du att det ska bli lite mer formellt? Då kan du istället välja en midi- eller maxikjol

Outfit 2: Vans + mönstrad klänning + hatt

Vår favorit bland sommarens outfits är helt klart ett par Vans tillsammans med en mönstrad klänning. Detta är en perfekt sommaroutfit för sommarens festivaler. Det enda som saknas för att naila looken är en hatt och ett par runda glasögon. 

Outfit 3: Vans + chinos + skjorta

Letar du efter den där avslappnade unisexstilen har du hittat rätt! Detta är den ultimata Vans-looken som dessutom är superbekväm. Matcha ett par klassiska chinos tillsammans med en skjorta och du har en klassisk och casual look. 

Har du ett annat förslag på vilken som är den bästa sommaroutfiten tillsammans med ett par Vans? Kommentera nedan vettja! 

Love, SophieSophie Tarif
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG