3x sommarskor du inte får missa

Av Nike Van den Buys | Tips | 2017-06-04
3x sommarskor du inte får missa

Sommaren är här och så är även sommarkollektionerna. Vi har därför gjort livet lite enklare för er och listat 3x sommarskor man bara inte får missa. Varje säsong finns det olika trender, modeller, mönster eller färger som är populära men det viktigaste och vårt främsta tips från Fashiola är, oavsett vad som är populärt, är att du följer din egen stil och vad du själv tycker är snyggt. Bär du något som du inte känner dig bekväm i eller inte står för vem du är, är det inte heller säkert att resultatet blir som du har tänkt dig. Men för att hitta lite inspiration till vilka sommarskor som passar just dig bäst kommer här våra tips.

3x sommarskor man inte får missa

Är du kanske personen som inte kan vara utan ett par sneakers? Eller går du i ett par boots vare sig det är vinter eller sommar? Don't worry, spana in våra tips och produkter nedan och vi är säkra att du kommer hitta något du gillar. 

3x sommarskor du inte får missa

Sneakers 

Ett par sneakers kan man använda många av årets säsonger. Men håll med om ett par vita sneakers på sommaren är en 10-poängare! Som på bilden ovan skulle vi matcha ett par sneakers med ett par byxor, en enkel långarmad t-shirt alternativt en skjorta, och sist en jeansjacka

3x sommarskor du inte får missa

Espadrillos

Är absolut vår favorit bland sommarskorna du inte får missa denna säsong. En modell som vi tipsar att satsa på är espadrillos med en platå i bast. Matcha espadrillos med passande strandkläder, en virkad strandväska och ett par solglasögon och beachbabe-looken är redo. 

3x sommarskor du inte får missa

Bootsen 

Nu tror ni kanske att vi har blivit helt tokiga, boots på sommaren!? För vissa är detta kanske ett ganska "varmt" alternativ men för oss är bootsen en självklar sko av de 3x sommarskorna du bara måste ha. Tänk dig en midikjol, en snygg löst sittande linneskjorta, hatt och ett par boots, hur bohemiskt snyggt är inte det? Dessutom kan ett par boots vara väldigt behändiga på sommarens festivaler...

    

Love, NikeNike Van den Buys
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG