3x sommarskor för män

Av Lene Johannessen | Tips | 2017-08-10
3x sommarskor för män

I ett hav av skor, är det inte alltid så lätt att veta vad man ska välja när sommaren är här. Naturligtvis kan du använda de flesta typer av skor men det finns ju så många val, så jag har gjort livet lite enklare för er. Nedan hittar ni en lista med 3x olika sommarskor för män. Dessutom tipsar jag om vad du kan matcha till skorna, så skynda dig och läs!


3x sommarskor för män 

Sneakers, sandaler, stövlar eller flip-flops - möjligheterna är många, och alternativen är ännu fler. Jag har samlat mina tre favoritskor för män, och jag hoppas att du kan hitta några som du gillar och som passar din stil bäst.


Sneakers

Ett par sneakers är otroligt bekväma och praktiska. De passar till de flesta kläder, men min personliga favorit är ett par sneakers som matchas med ett par jeans och en enkel t-shirt. Kommer det att vara kallt på kvällen, kan du alltid välja en lätt bomberjacka, som grädde på moset. Se alla mina favoriter av sneakers nedan.

Sandaler

Sandaler är kända för att vara en mest klassiska sommarskon på sommaren. De är lätta, luftiga och bekväma och passar perfekt med ett par shorts och en skjorta. Sandaler finns i många varianter, färger och modeller, så jag hoppas att du kan hitta ett par som du vill bland mina favoriter här nedan!

3x sommarskor för män

Boots & stövlar

Du kanske tycker att boots & stövlar tillhör vintern, och du har rätt, MEN stövlar kan faktiskt vara ganska coolt på sommaren också. När man åker på festival är boots och ett par skinny jeans i kombination med en t-shirt med tryck och en jeansjacka en riktigt cool och festival-ready look! När sommarvädret är lite instabilt i vårt avlånga land är stövlar inte heller en så dum idé... Just därför är boots & stövlar en självklarhet bland våra topp 3x tips för sommarskor för män. 

     

Love, LeneLene Johannessen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG