4x must-have accessoarer

Av Lena Steffen | Tips | 2017-06-02
4 must-have accessoarer

Hur får du din look att gå från "blek" till "wow"? Genom att välja de rätta accessoarerna såklart! Accessoarer är absolut vad vi kallar grädden på moset för din stil. Så vilka accessoarer är de mest fashionabla denna säsong, och hur bär man dem? Här kommer 4x must-have accessoarer som kommer att höja din outfit från en 6:a till en 10:a. 

4x must-have accessoarer

För att skapa en snygg outfit behöver du inte göra en väldigt massa besvär, det räcker att addera en snygg accessoar. Kombinerar man rätt tillbehör, på rätt sätt, kan looken gå från stylish till perfektion. Faktum är att för att matcha en färgstark accessoar är det bästa alternativet att macha en ljus och diskret outfit. Så, vilka är de 4x must-have accessoarerna för denna säsong? Här är våra tips:


1. Maxiörhängen

Maxiörhängen har förmågan att lysa upp, diskret men samtidigt slående, din look. De viktigaste färgerna för denna säsong är rosa, korall och senapsgult och som vi nämnde ovan är den bästa kombinationen en förövrigt stilren och ljus outfit. Matcha en enkel t-shirt med ett par höga shorts och sedan ett par maxiörhängen och looken är på topp. 

4 must-have accessoarer

2. Miniväskan

Miniväskan = Maxieffekt. Ja, välj en liten och färgstark miniväska och skapa en chic look. Okej, att bära en miniväska varje dag kanske inte är det mest praktiska men för en utekväll är det absolut det perfekta valet. En midikjol, en halternecktopp och en grön miniväska. Inte illa, eller hur?

4 must-have accessoarer

3. Solglasögon med färg

Vem kan inte tänka på sommar utan att omedelbart föreställa sig ett par solglasögon? I år kan vi alla hålla med om att solglasögon med färg verkligen är såkallat inne, och förtjänar självklart en plats på vår lista över 4x must-have accessoarer. Speciellt de där superfärgade solglasögonen, vilket är perfekt för att höja varje outfit. Släng på strandkläderna, ett par espadrillos, stråväskan och sist men inte minst ett par solglasögon i färg och du är redo för beachen. 

4 must-have accessoarer

4. XXL klockan 

När allt nuförtiden är digitalt använder många sin telefon för att se hur mycket klockan är. Men nedvärdera inte styrkan i en av de mest klassiska accessoarerna - armbandsuret. Ingen kan nog förneka att detta är en tidlös accessoar som har hängt med ett bra tag och blir därav även ett självklart val för vår lista över 4x must-have accessoarer. Denna sommar är tipset att satsa på en större modell. Kombinera en XXL klocka med ett par tidlösa byxor och en klassisk skjorta och din look kommer passa till de flesta tillfällen. 

    

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG