5 perfekta väskor för sommaren

Av Lena Steffen | Tips | 2017-06-14
5 perfekta väskor för sommaren

Snygga smycken är generellt det bästa sättet för mig att piffa upp en outfit. Snygga väskor funkar på exakt samma sätt. Kort sagt, kan man säga att en snygg väska är grädden på moset som är avgörande för en look. Så, vilka är då de bästa väskorna för denna sommar? Vi har listat de 5 perfekta väskorna för denna sommar i hopp om att ni ska hitta inspiration och kunna bli guidade till en snygg sommarlook. 

De 5 perfekta väskorna för denna sommar

Hitta din favorit bland vårt urval av de 5 perfekta väskorna för denna sommar, som vi är säkra på att du någon gång under sommaren kommer behöva:   

Strandväskan

Om det finns en väska som är den mest perfekta väskan för sommaren kan vi nog säga att det är strandväskan. Lata dagar på beachen kräver att man har en beachväska då det är alltid mer än vad man först tror som ska med: solskydd, filt, handduk, en tunn skjorta, solglasögon, vatten, ja you name it! Kombinera en stylish strandväska med strandkläder och addera en hatt och ett par snygga sandaler i läder - nu är du redo för stranden! 

Ryggsäcken 

Ryggsäcken är (som tur är!) inte längre bara väskan som man använder för vandring eller friluftsliv. Det är väskan som har minst sagt blivit ett statement-tillbehör och som man idag ser lika ofta på en modeshow, som man gör i ute på tur i skogen. Det är absolut en perfekt väska för sommaren då den är både praktisk och bekväm. 

5 perfekta väskor för sommaren

Axelväskan

En dag på stan, lunch med vännerna eller till kvällens fest - axelväskan är den perfekta väskan för sommaren eftersom att den går att kombinera till de flesta tillfällen. Inför denna sommar skulle vi tipsa om att välja en färgstark variant, helst i gult eller rött. 

Weekendbagen 

Någon gång under sommaren kommer du åka iväg och spendera helgen borta. Detta är ett ypperligt tillfälle att använda en weekendbag! Lagom stor och du får plats med perfekt antal plagg för att vara borta i tre till fyra dagar. Matcha denna bag med en casual med fortfarande stylish look; välj en t-shirt, ett par byxor, ett par sneakers och en mockajacka för att vara redo för helgen. 

5 perfekta väskor för sommaren

Kuvertväskan

Sist men inte minst, fast ändå minst, är kuvertväskan. Detta är den perfekta väskan för sommarens alla bröllop och fester. Matcha den med en snygg klänning, eller varför inte en jumpsuit, och ett par trätofflor i ljusbrunt läder. 

    

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG