5 plagg som kvinnor älskar på män

Av Nicolina Bengtsson | Tips | 2017-04-21
5 plagg som kvinnor älskar på män

Det finns snygga plagg och så finns det mindre snygga plagg. Sen finns det en snygg stil men så finns det även en stil som man inte tycker lika mycket om. Detta är subjektivt och beror från person till person. Något som är snyggt för en person kan för någon annan vara väldigt väldigt långt ifrån snyggt. Smaken är som baken: delad. Det finns en mängd olika stilar, både för män och kvinnor. Samtidigt finns det olika stilar och klädsmaker som vi gillar hos det motsatta könet. I denna blogg har vi valt att fokusera på 5 plagg som kvinnor älskar på män. Vi har frågat våra kvinnliga redaktörer här på Fashiola vilket plagg som de verkligen diggar när killar har på sig.

Fashiola rankar: 5 plagg som kvinnor älskar på män

Här kommer plaggen som Fashiola's redaktörer beskriver som de 5 plagg som de personligen, och även andra kvinnor, älskar på män:

Lene 

Ett plagg som Lene tycker är viktigt när det kommer till en killes stil, är byxorna. Ett par snygga tailored byxor som har den där perfekta passformen, varken för stora eller för tighta, och som är lite upprullade så att ankeln syns; det är PERFEKTION enligt Lene.  

Janni 

När det kommer till ett plagg som Janni, och med all säkerhet även andra kvinnor älskar på män, handlar det om kostymenCasual kostymer som har en riktigt bra passform är något som får Janni att falla pladask. Kostymen behöver däremot inte kombineras med med en slips eller fluga men det är viktigt att kostymen matchas väl med ett par snygga skor. 

Nina

Nina gillar när en kille klär sig i en helsvart outfit och sedan matchar det med ett par coola boots. Enkelt, klassiskt men samtidigt coolt. 

5 plagg som kvinnor älskar på män

Lena

Det plagg som är Lena's favorit är skjortan. Hon säger att det är ett klassiskt plagg som passar till absolut allt och skapar en sexig look. 

Anna

Anna säger att ett av de plagg som hon älskar på män, är kombinationen av när de bär en t-shirt med en snygg hoodie över. Det behöver inte vara någon särskild t-shirt eller hoodie för det är just enkelheten och det casual i plaggen som Anna tycker gör det så hett. 

5 plagg som kvinnor älskar på män

Nu har Fashiola's redaktion presenterat vilka 5 plagg som de älskar på män. Vilken är din favorit? Låt oss veta genom att kommentera nedan! 

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG