8 saker som män tycker är attraktivt!

Av Nicolina Bengtsson | Tips | Avslöja annons | 2018-10-08
8 saker som män tycker är attraktivt!

Undrar du kanske också ibland vad män verkligen tycker är attraktivt? Ibland kanske du frågar din man eller pojkvän om hans åsikt gällande vissa outfits eller klädesplagg. För att förhindra komplikationer svarar de dock för det mesta: "Du är vacker i allt älskling!". Men vad hjälper detta oss? Ingenting alls! Efter en överläggning med kollegor och vänner har vi nu komponerat listan över vad män tycker är attraktivt. Läs, njut och hitta inspiration! 

Vad tycker män är attraktivt? Se listan!

1. De perfekta jeansen

Ett par jeans som sitter som ett smäck framhäver oundvikligt de bästa formerna på en kvinna. Och detta är absolut något som killar faller för! Detta betyder absolut inte att man behöver vara slim och smal, det viktiga är att jeansen har en bra passform, sitter snyggt och passar din figur. En tips att tänka på är fickorna på jeansen. Dessa kan vara en viktig detalj för att framhäva eller dölja de kvinnliga formerna. En webbutik där man kan hitta en mängd olika sorters kvalitativa jeans från olika märken, är Stylebop. Missa inte att hitta dina favoriter bland deras sortiment. 

2. The little black dress

Ett säkert kort som alltid går hem är "den lilla svarta". Svart är i allmänhet en färg som killar finner väldigt sexig. Det är dessutom en färg och klänning som kan du enkelt kan både klä upp och ner. Slå därför två flugor i en smäll! 

3. Klackar

Ett par klackar kan absolut höja en outfit! Inte bara får man en bättre hållning och bär upp outfiten bättre, klackar utstrålar även en viss självsäkerhet och sex appeal. Däremot finns det nog inget osexigare än när en person inte kan gå i ett par klackar. Var därför säker på att du känner dig bekväm och kan gå i ett par klackar, annars kan det tyvärr ha motsatt effekt.

4. Rött

Rött är kärlekens färg och står för eld och passion. Visste du dessutom att om någon bär rött skapar det en extra attraktions-boost? Därför en must-have i garderoben! Men vill du kanske inte bära en helröd outfit? Välj då istället ett rött läppstift, ett nagellack eller varför inte förföriska röda underkläder.

5. Dekolletage

Generellt kan man säga att en urringning är en av de saker som män finner attraktivt. Det är dock viktigt att det inte blir för mycket av det goda och att urringningen är för djup. En urringning behöver nödvändigtvis inte referera till framsidan av ett plagg. Det kan även hänvisa till en djup skärning i ryggen, vilket är minst lika snyggt oh sexigt! 

6. Off-shoulder

Axlar är en väldigt sensuell och feminin del av den kvinnliga kroppen vilket kanske gör det till en självklarhet av vad killar finner attraktivt. Off-shoulder är därför en trend som passar perfekt- enkelt, feminint och sexigt!

7. Underkläder

Underkläder kan kanske vara det mest typiska av vad vi associerar med vad män tycker är sexigt. Det må det även vara men det handlar inte alltid om att desto mindre tyg du bär desto sexigare är det. Snarare handlar det om passformen på underkläderna, att hitta färgen du bäst passar i och självklart att man själv ska känna sig bekväm. 

8. Självsäker

Den viktigaste punkten av alla är kanske just självsäkerhet. För det spelar ingen roll vad du har på dig eller hur du ser ut om du inte känner dig bekväm och självsäker i det du bär.

Det bästa tipset

Ovanstående punkter är några tips och råd om vad män finner attraktivt. Det behöver däremot inte betyda att detta alltid funkar är regeln. Viktigast av allt, och som vi även nämner i punkt nummer 8, är att du känner dig bekväm i det. Du kan få alla råd, tips och trix i världen men känner du dig själv inte fin eller snyggg i en viss outfit kommer du inte känna dig bekväm. Så, den slutgiltiga och viktigaste regeln är att ha på dig det DU gillar och känner dig fin i. Då kommer omgivningen också tycka det! 

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG