Black Friday: Upp till 50% rabatt hos BESTSELLER!

Av Anna Øverås | Sponsrad | Tips | 2018-11-23
Black Friday: Upp till 50% rabatter hos Bestseller!

Vad vi på Fashiola önskar oss mest är att erbjuda mode till unga kvinnor och män som letar efter en fashionabel, men praktisk stil. I år har Fashiola haft turen att kunna erbjuda dig bra deals från den danska butikskedjan BESTSELLER, som har upp till 50% rabatt för han och henne under Black Friday och Cyber Weekend 2018! Om du inte redan vet, erbjuder BESTSELLER de senaste kollektionerna från JACK & JONES, ONLY och VERO MODA! BESTSELLER har mer än 25.000 produkter i sitt sortiment - så här finns något för alla!  

Något för alla 

Precis som jag, har du förmodigen vuxit upp med kläder från de olika BESTSELLER varumärkena. Jag kommer ihåg den dagen jag äntligen kunde gå till butikerna och handla kläder som var för de "stora tjejerna". Det var en stor dag, det! Det var de där byxorna från ONLY, som var det enda jag ville ha till jul, eller klänningen från VERO MODA som jag hade på mig på nyårsafton 2005. Och killen jag var så kär i, som såg superbra ut i sina jeans från JACK & JONES

JACK & JONES

JACK & JONES har fått svenska män att se bra ut under de senaste 30 åren. De har fokuserat på att skapa hållbara och trendiga denimprodukter, och här får du verkligen jeans med en bra passform. Jag antar att alla svenska män har minst ett par jeans eller kanske en jacka från detta märke, och om du inte har det, har du chansen nu. Du får mellan 25-50% rabatt under hela Cyber Weekend, så nu är tiden inne för att hitta ett par jeans, en tröja eller skor från JACK & JONES!

Black Friday hos Bestseller

ONLY

När jag säger att vi alla har vuxit upp med BESTSELLER-märkena, menar jag det bokstavligen. När ONLY introducerades i mitten av 90-talet, fyllde deras kläder upp varje tjejs garderob. ONLY fokuserar på att skapa enkelt och tillgängligt mode, som samtidigt har attityd. Deras kläder är inte låsta till en viss stil men tillåter alla tjejer att vara kreativa i sin stil till ett bra pris. Alla unga tjejer kan se sig själva i ONLY-plagg eftersom kläderna gör det möjligt för alla tjejer att hitta sin egen personliga stil. Kanske letar du efter en ny klänning för festsäsongen eller en ny fuskpäls? Då bör du kasta dig över helgens stora REA! Du får nämligen 20% rabatt på hela kollektionen hos ONLY! 

Black Friday: Upp till 50% rabatt hos BESTSELLER!

VERO MODA 

Du vet förmodligen vilka VERO MODA är! Denna butik riktar sig till den moderna, unga kvinnan som letar efter senaste trenderna och moderna "must-haves". Eftersom jag har blivit äldre har min stil förändrats, och jag har till exempel gått från att vara en ONLY-tjej till att bli en VERO MODA-kvinna! Under de tre årtionden har VERO MODA gett oss de senaste trenderna och snygg design till överkomliga priser. Kolla in helgens stora rabatter, just nu erbjuder de 20% rabatt på Black Friday och ytterligare 50% rabatt under Cyber Weekend. Skynda dig att hitta en fin jacka för vintern!

Black Friday hos Bestseller
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG