De bästa Black Friday dealsen: Kommer snart!

Av Nicolina Bengtsson | Tips | 2018-10-09
De bästa Black Friday dealsen: Kommer snart!

De bästa Black Friday dealsen: 

Vi börjar närma oss årets största shoppinghändelse och vi på Fashiola har redan börjat förbereda oss för Black Friday och Cyber ​​Monday 2018 i Sverige! Här på Fashiola kommer vi att ge dig en översikt över de bästa erbjudandena på kläder, skor och tillbehör!

Letar du kanske efter en ny jacka, ett par nya skor, nya vinterkläder till ditt barn eller en snygg designerväska? Look no further! Spana in alla de olika Black Weekend rabatterna som kommer att läggas till här och fynda plaggen och produkterna du letar efter.

Men innan du bestämmer dig för vad du ska köpa i år kanske du undrar:

  • Vad är Black Weekend?
  • När är Black Friday?
  • Vad är Cyber Monday?

Black Weekend er nämligen den helgen med den största försäljningen av året! I år är Black Friday fredagen den 23 november och Cyber Monday är måndagen efter. Under hela helgen och i efterhand finns det mycket försäljning på de flesta butiker!

För att göra hela shoppingprocessen väldigt mycket enklare kommer jag kontinuerligt uppdatera denna blogg med de absolut bästa dealsen och rabatterna under Black Weekend för er. Om du vill hålla dig uppdaterad om de bästa erbjudandena inom e-handel kan du regelbundet kolla denna blogg.

De bästa erbjudandena för Black Week!

Under 2017 hade Fashiola 20-70% rabatt på de största butikerna, som ASOS, Superdry, Farfetch, Nelly, Stayhard, Stylepit & Wakakuu. Och vi kommer att ha minst lika bra Black Friday deals i år.

Håll koll på de stora trenderna i skörden, till exempel:

Förhoppningsvis hittar du bra erbjudanden på exakt vad du letar efter!

Vi håller dig uppdaterad! Njut av din shopping!

 

De bästa Black Friday dealsen: Kommer snart!
Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG