De bästa Black Friday dealsen!

Av Nicolina Bengtsson | Tips | 2018-11-23
De bästa Black Friday dealsen: Kommer snart!

De bästa Black Friday dealsen!

Idag är årets största shoppinghändelse och vi på Fashiola är redo för Black Friday och Cyber ​​Weekend 2018 i Sverige! Här på Fashiola ger vi dig en översikt över de bästa erbjudandena på kläder, skor och tillbehör!

Letar du kanske efter en ny jacka, ett par nya skor, nya vinterkläder till ditt barn eller en snygg designerväska? Look no further! Spana in alla de olika Black Weekend rabatterna som har lagts till här och fynda plaggen och produkterna du letar efter.

Men innan du bestämmer dig för vad du ska köpa i år kanske du undrar:

  • Vad är Black Weekend?
  • När är Black Friday?
  • Vad är Cyber Monday?

Black Weekend är nämligen den helgen med den största REAn under året! I år är Black Friday fredagen den 23 november och Cyber Monday är måndagen efter. Under hela helgen och i efterhand finns det mycket rea i de flesta butiker!

För att göra hela shoppingprocessen väldigt mycket enklare hittar du de absolut bästa dealsen och rabatterna under Black Weekend här i bloggen. Om du vill hålla dig uppdaterad om de bästa erbjudandena inom e-handel kan du regelbundet kolla denna blogg under dagarna 23-26 november.

Årets bästa erbjudande:

NA-KD: 
30% rabatt på alla varor! Spana in rabatterna här och klicka hem favoritplaggen från NA-KD
Erbjudandet gäller till och med 26 november, och använd rabattkod, som du hittar här

Boohoo: 

Skynda att fynda! Boohoo erbjuder stora Black Friday rabatter i år, med upp till 70% på hela kollektionen. Vi lovar att du kommer hitta något du gillar!

Superdry:

20% rabatt på ALLT hos Superdry! Kvalité och trendig design till ett riktigt bra erbjudande gäller till och med 26 november!

WAKAKUU:
Shoppa kläder, skor och accessoarer hos Wakakuu på upp till 50% rabatt! Stor REA på höstens nyheter gäller till och med 26 november. 

ASOS:
ASOS erbjuder 20% på allt under Black Friday och Cyberweekend! Hitta dina favoriter till rabatterade priser!

Babyshop:
Hitta produkter till den lilla på upp till 50% rabatt! Babyshop ger dig nya rabatter varje dag under Black Week! Gäller till och med 26 november.

Håll koll på de stora trenderna, till exempel:

Förhoppningsvis hittar du bra erbjudanden på exakt det du letar efter!

Vi håller dig uppdaterad! Njut av din shopping!

De bästa Black Friday dealsen: Kommer snart!
Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG