De bästa juli-köpen!

Av Janni Hansen | Tips | 2017-07-26
De bästa juli-köpen!

Här på Fashiola är det nog ingen hemlighet att vi tycker om mode och shopping! Vi har alla väldigt olika stilar men blir ofta inspirerade av varandras kläder här på kontoret, och det är ju kul att experimentera med  olika stilar och mixa & matcha looks. Därför har jag beslutat att göra en liten intervju med några av mina underbara kollegor, för att kunna inspirera dig med våra modefavoriter för månaden juli. 

Fashiola's redaktörer tipsar: Bästa köpen i juli

Det snackas mycket mode, kläder och looks här på Fashiola; till exempel om de senaste trenderna och vad vi saknar i vår garderob. Jag har frågat fyra tjejer här från kontoret om de skulle vilja delta i min lilla intervju och berätta vad de ska köpa i juli och vilka plagg de inte kan vara utan! Jag har frågat Lene, Nina, Alicja och Lena om deras favoritköp, läs om deras svar här nedan. 


Lene

"I juli, och på sommaren i allmänhet gillar jag en luftig klänning, helst i något snyggt mönster. Helst ska det vara en mönstrad klänning som är midilång. På så vis behöver jag inte oroa mig att den kommer vara för kort, eller för lång, så att jag snubblar på den. Dessutom tycker jag att en mönstrad klänning  just nu är supersnyggt och passar till de allra flesta tillfällen."

Nina

"Jag är ett stort fan av vanliga hederliga t-shirts, och jag kommer nog aldrig kunna få för många. På sommaren bär jag nästan inget annat än t-shirts. De kan ju matchas med så mycket: ett par byxor med hög midja, slitna jeans eller kjolar. De skapar dessutom en snygg stil utan att man behöver spendera alltför mycket tid för att naila looken."

Alicja

"Mitt måste är en jeansjacka som jag kan ha när de där kyligare sommarkvällarna kryper fram. Jag vill ha en stilren modell med en relativt maskulin design, och som är lite längre. Det bästa med jeansjackan är att den även är supersnygg på hösten, att kombinera tillsammans med en hoodie under."

Lena

"I min garderob tror jag att jag saknar en klassisk skjorta. Det skapar en väldigt trevlig, stilren och klassisk look, och är dessutom det perfekta plagget för sommaren och stranden. Jag kommer absolut satsa på en skjorta i en ljus nyans, såsom ljusblå eller vitrandig. Det kan matchas med det mesta; ett par chinos, över en klänning eller till en kjol, och kan användas både dag som natt. Därför kommer jag absolut satsa på en skjorta i sommar."

      

Love, JanniJanni Hansen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG