Den perfekta Fars dag-presenten hos River Island

Av Nicolina Bengtsson | Sponsrad | Tips | 2017-11-02
River Island's supererbjudande inför Fars dag

Fars dag (söndagen den 12 november) närmar sig med stormsteg och därför är det nu ett perfekt tillfälle att börja tänka på den Fars dag-presenten till pappsen. Personligen brukar jag alltid vara ute i sista sekund med att hitta en present MEN i år har jag ändrat taktik och har redan nu börjat planera vad jag ska köpa.

Att köpa en present till pappa är relativt enkelt då han blir glad för det mesta. Däremot är det vissa saker som han gillar destu mer, och det är saker som han själv inte gillar att köpa, men ofta saker som han verkligen behöver: såsom kläder! Därför är Fars dag det perfekta tillfället att ge honom något i klädväg.

Just nu får du 20% rabatt på hela herrkollektionen från River Island! Ett riktigt supererbjudande för Fars dag vill vi lova. Här hittar du hela kollektionen och rabattkoden.  

River Island x Fars dag

Här nedan har jag listat mina tips om plagg som alltid går hem och som är den perfekta Fars dag-presenten. 

Stickade tröjor  

Hösten är här och snart även vintern. Det finns därför inget som uppskattas så mycket som en varm stickad tröja. Väljer du den klassiska modellen kan han också kombinera den med en skjorta under. 

Skjortor

Skjortan är en all-time klassisker och är Fars dag-presenten som alltid går hem. Här nedan har jag valt ut mina favoriter från River Island. 

Accessoarer

En halsduk, ett par handskar, en mössa eller varför inte en plånbok? Accessoarer är detaljerna som gör skillnad och som håller pappa varm i vinter. 

    

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG