Denim på sommaren

Av Philippa Jones | Tips | 2017-08-09
Denim på sommaren

Vi vet vad du tänker, ska man ha jeans på, när det är varmt ute? Men låt oss inse att det faktiskt inte är så ofta det är varmt i Sverige att man inte, inte kan ha jeans på sommaren! Jeans är ju så mycket mycket mer än bara ett par jeans eller materialet denim. Från shorts till skjortor, hängselbyxor och kjolar; jeans hör med all säkerhet hemma i garderoben, alla säsonger!  

Denimsommaren är här! 

Både män och kvinnor har några fantastiska möjligheter att kunna addera mer jeans till deras sommarlook. Däremot ska vi i denna blogg fokusera på tjejernas möjligheter att använda denim på sommaren, vilket är många! En webbutik som vi framförallt tycker levererar snygga jeansplagg för tjejer är & Other Stories


Jeanskjolar

Jeanskjolen är absolut ett väldigt hett plagg just nu! Från korta minikjolar till en med blommigt tryck, det finns ett stort urval av den perfekta denimkjolen just för dig. Just nu är vårt absoluta favoritplagg broderade jeanskjolar som passar perfekt till en brunch med tjejkompisarna. Vårt tips för att matcha jeanskjolen, vare sig den är broderad eller inte, är att matcha den med en klasisk t-shirt. Enkelt och samtidigt väldigt väldigt snyggt! 

Denim på sommaren

Jeansskjortan 

Felet många ofta gör är att komplicera till saker och ting. Oftast är lösningen närmare än vad man tror och "keep it simple" är ett ordspråk som man kommer långt med. Därför älskar vi verkligen den där avslappnade sommarlooken som innebär en jeansskjorta, ett par luftiga byxor, sneakers och ett par solglasögon

Jeansjackan

Ja, jeansjackan passar absolut in på sommaren! Vi vet alla att sommarvädret i Sverige inte alltid är perfekt så se till att du har har den där perfekta sommarjackan (läs: jeansjackan) i garderoben. Du skapar en riktigt schysst stil om du matchar den tillsammans med en skjorta.

   

Love, PhilippaPhilippa Jones
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG