Fashiola tipsar om Summer essentials

Av Lena Steffen | Tips | 2017-05-21
Fashiola tipsar om Summer essentials

På sommaren har vi alla en lista över de där plaggen som vi bara inte kan vara utan. Har man inte dessa plagg blir sommaren liksom inte riktigt densamma och eftersom att våren snart är över, är det nu tid att spana in de där summer essentials som man behöver. För att ta reda på vilka summer essentials som folk har, har jag har intervjuat några av Fashiola teamet.


Summer essentials för Fashiola teamet

På sommaren när de där höga temperaturerna slår till, vare sig man befinner sig på stranden eller på en uteservering, har vi alla DET plagget vi inte kan vara utan. Jag frågade tjejerna i teamet vilket plagg de inte kan vara utan. De fick dessutom endast välja ett plagg vilket försvårade det en aning...

Lene

"Det plagg som jag absolut inte kan vara utan är en jumpsuit eller playsuit. Lika komfortabel som detta plagg är kan du även ha den till stranden, kvällens fest eller varför inte bara till vardags. Inför denna sommar letar jag efter en jumpsuit i en varm orange eller gul kulör. Jag tror sedan jag kommer matcha det med ett par espadrillos."

Fashiola tipsar om Summer essentials

Nicolina

"Jag är fullständigt besatt av bikinis och ni måste ju hålla med om att under sommartider är bikinin en riktig summer essential?! Varje år köper jag minst två nya men i år har jag ännu inte listat ut vilken slags eller sort jag ska köpa. Jag har fortfarande några veckor på mig men jag får nog snart börja scanna fältet." 

 

Janni

"För mig är en summer essential ett par komfortabla och praktiska skor. Under sommaren finns det inget värre än att ha ett par skor som man svettas i eller som är obekväma. Förra året hade jag ett par riktigt snygga och bekväma lädersandaler men i år funderar jag på att satsa på ett par tunna sneakers istället." 

Fashiola tipsar om Summer essentials

Filipa

"Mitt svar är nog inte så väldigt originellt men det plagg som jag verkligen inte kan vara utan är t-shirten. Varje år, när de första varma solstrålarna når fram älskar jag verkligen att kunna matcha t-shirten med mer än bara ett par byxor. Under sommaren har du så många alternativ: kjolshorts eller varför inte under en kort hängslebyxa?"

Vilka är dina summer essentials? Vill du få lite inspiration kan du alltid kolla in vår kategori för strandkläder, där hittar du en mängd olika plagg som passar perfekt för sommaren, och framförallt till stranden. Xoxo

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG