Fashiolas topp 3 favoritskor på vintern

Av Lene Johannessen | Tips | Avslöja annons | 2017-10-27
Fashiolas topp 3 favoritskor på vintern

Nu när vintern närmar sig med stora steg kanske du vill investera i ett par bra vinterskor. Även om looken på skorna är viktigt finns det samtidigt några krav som skon måste uppfylla: 1. bekväma och framförallt 2. varma!


Fashiolas 3 favoritskor för vintern 

Det finns ett hav av skor för vintern men jag har valt ut mina tre favoriter. Ytterligare ett tips från Fashiola är att hitta favoritskorna under Black Friday då priserna bokstavligen droppar! Här nedan föreslår jag vilken typ av outfit du kan kombinera dina skor med så läs vidare för att veta mer.

Knästövlar

Finns det en sko som håller dig varm, då är det denna sko, den täcker så gott som hela benet! Kombinera skon med en fin vinterkappa, en varm och mjuk halsduk och ett en axelväska och du är redo för de flesta tillfällen.Ankelboots

Detta är kanske inte den mest snösäkra skon för vintern men for sure en väldigt snygg och trendig sko. Ankelboots kan användas enkelt med en varm bomberjacka och ett par skinny jeans. Toppa detta med en grå beanie och outfiten är komplett! 

Fashiolas topp 3 favoritskor på vintern

Vinterskor med klack

Detta är kanske inte den mest bekväma skon men den passar riktigt bra med en fin festklänning, vilket är värt att nämna när årets partysäsong snart är här. Kombinera klänningen och skorna med en vacker kuvertväska och du är redo för säsongens festligheter! Våra absoluta favoritskor med klack hittar ni hos & Other Stories. Deras skor är TO. DIE. FOR!

     

Love, LeneLene Johannessen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG