Hur man kombinerar sommarklänningen med sneakers

Av Nike Van den Buys | Tips | 2017-07-14
Hur man kombinerar sommarklänningen med sneakers

Det brukade vara en riktig "No No!" att kombinera sneakers med en sommarklänning. Numera är däremot ingen förvånad om de ser någon gå med en sommarklänning och ett par sneakers. Dessutom, om du inte gillar att klä dig flickaktigt, är kombinationen av sneakers med en klänning det perfekta valet. Är du därför som oss, kombinerar väldigt gärna sneakers med klänning? Vi har tipsen på hur man gör det på ett coolt sätt.

Hur kombinerar man sneakers med en klänning?

Letar du efter sneakers du kan använda vid de flesta tillfällen? Satsa då på ett par vita sneakers. De kan användas med antingen en mönstrad klänning, off- shoulder klänning, midiklänning, ja faktiskt de flesta klänningar! Vita sneakers är därför det självklara valet om du vill vara på den säkra sidan.

Har skorna dessutom samma färg som klänningen kan det vara riktigt coolt, titta bara på bilden ovan! Snyggt va? De av oss som vågar kan även välja de där lite mer extravaganta sneakers. Tänk Nike Huaraches eller ett par Rihanna Puma sneakers. Sådana sneakers är bäst i kombination med en avslappnad klänning eller som sanna fashionistas, med en riktig statement-klänning. Satsa dessutom på en kombination av sportiga tillbehör som en keps eller ryggsäck.

Vita sneakers med en mönstrad klänning

Med vita sneakers, kan det inte misslyckas. Dessa skor kan kombineras med en vacker mönstrad klänning, men funkar även lika bra om du adderar ett par jeans under klänningen + en jeansjacka på det. 

Sneakers och klänning i samma färg

Kombinera sneakers med en klänning i samma färg, är väldigt cool och trendigt. Vi rekommenderar dig att gå för ett par sneakers i en färg du enkelt kan kombinera med andra kläder också; rosa, röd, eller vad sägs om silver? Dessa färger passar också mycket bra tillsammans med ett par jeans, och vår sommarfavorit: jeanskjolen

Statement-sneakers i kombination med en klänning

Vill du ha riktigt coola kläder i kombination med sneakers? Tänk då på hur Rihanna stylar sig. Casual klänning, kepsar och några riktigt "out there" sneakers. Satsa på platåsneakers eller med en riktigt fräck detalj!

     

Love, NikeNike Van den Buys
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG