Inspiration till julens fester

Av Teresa Bovo | Tips | 2017-12-20
Inspirasjon til kjolen til julens fester

Jul närmar sig och det är en festlig atmosfär i luften. Därför finns det inte en bättre möjlighet för oss än att börja inspirera med idéer för dig som letar efter den perfekta festklänningen. Den kommande tiden består av fester, jobbfester och julmiddagar med vänner och familj. Just nu är du säkert dessutom mitt uppe i att handla julklappar till dina nära och kära så vad passar då inte bättre än några väl valda tips så att även DU kan unna dig en fin julklapp. 

Vad ska du bära på jul?

En elegant festklänning i kombination med rätt tillbehör är en säker outfit för julens alla event. Här nedan hittar du vår olika tips för att just du ska skina på jul. 

Festliga tips

Fashiola är din bästa vän när det gäller shopping. Vi hjälper dig med trender och stilar, och om du är osäker på vad man ska ha på sig till jul, hittar du kanske klänningen du söker bland vårt stora utbud. Satsa på modellen som passar just dig perfekt och du är redo för festen. Letar du efter de mest trendiga kläderna för julen? Då kanske en klänning med paljetter eller sammet är något för dig. Kombinera det med ett par sockboots, och gå för färgerna rött, silver eller guld, som är tidlösa klassiker när det gäller festklänningar.

En klassisker

Letar du däremot efter en klassiker som du kan bära, år efter år, varför inte satsa på en klänning som alltid går hem: en svart midilång klänning, ankelboots och en axelväska! Vill du inte krångla till det är detta en all-time-favourite! 

Behöver du inspiration för vad du kommer att ha på dig i år. Spana då in urvalet här nedan där jag har samlat mina favoriter av både klassiska men även trendiga festklänningar! 

Love, TeresaTeresa Bovo
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG