Julen 2017: De bästa presenterna att ge bort

Av Demi van der Spek | Tips | 2017-12-20
De bedste striktrøjer til juletiden

När det är kallt ute är det alltid lite bättre att sitta inomhus i en stol och läsa en bok eller titta på en mysig julfilm med en glittrande julgran bredvid sig. Vår favorit är helt klart "Home Alone" - vi får helt enkelt inte nog av den! Och med lite godis vid sidan, är kvällen perfekt.

Denna tid på året passar det perfekt med en ny påfyllning av bra och mjuka kläder. Med julen 2017 precis runt hörnet är det dags för jultröjor, stora halsdukar och mysiga sockar. Oavsett om du gillar jul eller inte så finns det alltid tillfällen att bära dessa plagg i alla fall. Så vad behöver du för slags mysiga och mjuka kläder just nu? Vi har valt ut våra julfavoriter!

Julen 2017: de hyggeligste gavene å gi bort

De mjukaste julklapparna hittar du här

Letar du efter en jultröja att ha på dig när du firar jul med kollegor, eller vill du kanske ge bort en mysig julklapp till jul? I den här bloggen hjälper vi dig hitta några idéer. Vi vill hjälpa dig att komma in i festatmosfären och vi har därför samlat en massa festliga och super coola presentidéer till dig. Vilken är din favorit?

Jultröjan gör det ännu mer festligt!

Från julmiddag med kollegor, julmiddag med familjen till filmkvällen med de mest klassiska julfilmerna -  en kul jultröja kan användas för alla dessa festligheter. Kombinera jultröjan med ett par jeans och ett par ankelboots eller varför inte en jultröja över festklänningen och sedan ett par sneakers nertill?

Joggingbyxor eller pyamas?

Vad tycker du? Joggingbyxor eller en pyjamas? Båda är bra idéer för julklappar! Vi gillar alla att koppla av, särskilt i juletider när mysfaktorn är väldigt hög. Varför då inte ge bort något av dessa plagg. Det hade i alla fall varit en julklapp som vi på Fashiola hade gillat väldigt mycket! 

De rätta accessoarerna

Ullstrumpor, halsdukar eller den perfekta mössan. Här på Fashiola.se vet vi mycket! Vi vet också att din mamma, syster, bästa vän eller granne inte gillar kalla fötter. Det är därför trevligt att ge bort en mysig liten sak. Eftersom december även redan är en relativt dyr månad, är dessa små mjuka paket perfekta. 

   

Love, DemiDemi van der Spek
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG