Månadens trend: Januari 2018

Av Lena Steffen | Tips | 2018-01-30
Månedens trend: Januar 2018

På Fashiola presenterar vi varje månad en ny trend och vi vill då självklart även passa på att ge dig vårt bästa råd om hur du stylar och använder denna nya trend. Året har just börjat, och trenderna för året har börjat ramla in en efter en (och vi älskar det!). I den första månaden på året är det sportswear- trenden som jag har bestämt mig för att presentera för er.

Sportswear-trenden 

Hos modehusen Miu Miu och Chloé har sportswear-trenden redan kunnat ses på catwalken för säsongen 2018. Trots att hypen kring dunjackan sakta börjar avta fortsätter modevärlden med sin fascination för det mer sportiga utseendet. Tänk moderna och snygga skidinspirerade jackor, joggingbyxor, retro sweatshirts och bekväma hoodies. En stil inspirerad av 90-talet med en modern tvist.

Hur man stylar trenden

Sportswear-trenden måste bäras med stolthet... annars kan det vara! Gå all-in för trenden om du måste delta i den eftersom stilen levererar ett starkt budskap: "Jag vet vad jag vill och jag är inte rädd för någonting".

Jag älskar denna personliga trend som kommer i 2018, att kunna kombinera olika stilar från två olika världar! Till exempel, sportkläder med en oversize hoodie, ett par sneakers och en bomberjacka. För en promenad i staden kan du även enkelt matcha ett par sportbyxor, en vinterkappa och en stickad tröja. En cool och oväntad stil, både feminin och bekväm!

    

Love, LenaLena Steffen
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG