Plaggen att bära på årets sommarbröllop

Av Nicolina Bengtsson | Tips | 2017-03-28
Plaggen att bära inför årets sommarbröllop

Det är dags för någon i din vänkrets att gifta sig och bröllopet kommer äga rum i juli. Lika roligt som du tycker att det är när du nås av nyheten, uppstår samtidigt den där huvudvärken över vilka plagg att bära på årets sommarbröllop! 

Vi har listat de bästa outfitsen du kan bära inför årets sommarbröllop, utan att stjäla uppmärksamheten från bruden. Våra rekommenderade outfits är väl genomtänkta då listan över "big nonos" är lång. De grundläggande reglerna för ett bröllop är däremot relativt enkla, och här kommer dem:

  • Det är endast bruden som får bära vitt. Detta gäller även färger såsom gräddvit och champagne-färgat.
  • Visa inte för mycket hud. Överdrivna urringningar eller en för hög slits hör inte riktigt hemma på ett bröllop. 
  • Färger som man ska försöka undvika är svart eller en stark ton av rött och rosa. 

Plaggen att bära på årets sommarbröllop

Inför ett bröllop finns det oftast vissa klädkoder att följa och som är anvisade i inbjudan till bröllopet. Självklart måste du även tänka på detta när du väljer plagg att bära på sommarbröllopet, eller för inför andra bröllop också. Ett annat tips som kan vara värt att tänka på när man bestämer sig vad för plagg man ska bära på sommarbröllopet, är vart bröllopet kommer att ta plats. Ska det hållas på ett slott kan en mer formell klädsel vara passande, jämfört med till exempel ett bröllop vid stranden. Men är du fortfarande osäker efter dessa ledtrådar och indikationer, över vad du ska ha på dig, kan du alltid fråga bruden eller brudgummen. För att ge er lite inspiration har vi samlat några av våra favoriter nedan. 

Långa eleganta klänningar

Med en lång elegant klänning kan det aldrig bli fel! Särskitl om det är i en pastellfärgad eller olivgrön kulör. Ett hett tips är att spana in ASOS utbud av klänningar då de har väldigt passade produkter för bröllop. Vill man däremot ha mer att välja mellan har vi också andra klänningar.  

Relaterade produkter

Plaggen att bära inför årets sommarbröllop

Midiklänningen

En annan favorit är midiklänningen. Vill man inte bära en långklänning är detta ett perfekt alternativ. När det kommer till midiklänningen passar denna modell bra i en mörkare kulör. En långklänning kan lätt bli överväldigande i en mörkare ton men för en midiklänning skapar det en snygg kontrast. Var noga med att klänningen dock inte är för kort! 

Plaggen att bära inför årets sommarbröllop

Jumpsuiten

Vårt sista tips är även det mest unika men också det coola alternativet: jumpsuiten. Med ett par snygga klackar och coola accessoarer kan detta bli en riktig succé. Spana in våra favoriter nedan! 

Relaterade produkter

     Nu hoppas vi att ni har fått några tips och lite inspiration för vilka plagg ni kan bära på årets sommarbröllop!

Love, NicolinaNicolina Bengtsson
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG