REA artiklar som du inte får missa!

Av Sophie Tarif | Sponsrad | Tips | 2017-12-27
REA artiklar som du inte får missa!

Det är den finaste tiden på året: självklart pratar vi om jul! Du får massor av presenter, du kan ha kul tillsammans med din familj och det är extremt mysigt både inne och utanför fönstret. Men efter semestern faller man traditionellt, i vad man kan kalla, ett svart hål. Julljusen och julgranen slängs ut och endast den kalla vintern förblir. Lyckligtvis finns det en ljuspunkt efter juletiderna: REAN. Efter julen kan du verkligen skämma bort dig själv genom att fynda på rean. I vissa butiker börjar försäljningen redan nu. Hos Superdry är rabatterna upp till -50% så har du inte fått de presenterna du ville ha? Då handlar du bara dem själv! REAN hos Superdry är vad du behöver. Vi listar de bästa erbjudandena för dig här nedan! 

De bästa dealsen från Superdry 

REA artiklar som du inte får missa!

Jackor på REA

Superdry är kända för sina vinterjackor. Parkasarna från Superdry gick detta år, åt som smör i solsken så missa inte att fynda en av dessa superjackor! Dessutom är Superdry's jackor extremt kvalitativa och multifunktionella. Du kan bära dessa jackor när du cyklar, till kontoret eller en promenad i skogen.  Gör din investering i en sådan jacka under REAN och bär den även nästa vinter. 

REA artiklar som du inte får missa!

Hoodies, tröjor & skjortor

Med hoodies, tröjor och skjortor från Superdry kan du välja två vägar: de har både sportiga modeller och modeller som följer de senaste trenderna. De mest kända tröjorna från Superdy är de med tryck och en logotype på. Men du hittar även stickade tröjor, off-shouldertröjor, och supercoola skjortor i denna butik. Och kom ihåg att du nu även handlar med finfin rabatt.

Oelala accessoarer

När jag spanar in Superdry's accessoarer får jag fjärilar i magen! Ja, jag är kär i halsdukarna, hattarna och de vackra väskorna. Och rabatterna är inte heller fel...

REA artiklar för män 

Vintersäkra jackor 

Gillar du vintersport? Då har du turen på din sida, för nu handlar du den perfekta vinterjackan för skidsemestern, med rabatt. Superdry har jackor som är väldigt motståndskraftiga mot vind och kyla, vilket är vanligt att man ofta möter i skidbacken.

Sportkläder 

Har du goda intentioner för 2018 och planerar att besöka gymmet oftare? Spana då in sportkläderna hos Superdry under REAN. Att fynda sportkläder + sugen på att dra till gymmet = extra motivation :) 

Tröjor & hoodies 

Superdry har också tröjor och hoodies för män. Vi kan inte få nog av dessa vintage liknande tröjor men även deras hoodies kan vi inte vädja oss ifrån. Vilken är din favorit?

Här kan du även spana in hela REA-sortimentet från Superdry

Love, SophieSophie Tarif
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG