REA: Dessa fynd hittar du nu på Tommy Hilfiger-rean

Av - Hanna - | Sponsrad | Tips | 2017-12-28
REA: Dessa fynd hittar du nu på Tommy Hilfiger-rean

Även om jag är glad att julen och allt firande är här är det samtidigt något som jag är ännu gladare över. Som en sann shopoholic är det självklart all rea jag pratar om! De som vill säkra det bästa rabatterna bör vara snabba då rean ofta refererar till "så länge lagret räcker". Samma sak gäller självklart för rean från Tommy Hilfiger, skynda att fynda!

Upp till 50% rabatt

Våra favoritartiklar från Tommy Hilfiger har reducerats med upp till 50% rabatt. Artiklar från Tommy Hilfiger är riktigt bra köp eftersom de är eleganta, tidlösa och i bra kvalité. Vilket betyder att fynden du gör på rea kommer funka lika bra även till nästa år. Som en sann fashionista vet jag vilka trender som kommer att fortsätta även nästa år och just därför kommer här är mina bästa tips för alla er fyndjägare:

Jackor & kappor

Trots försäljning eller "vinterförsäljning" är vintern fortfarande långt ifrån över (tyvärr). Den som investerar i en ny jacka kommer med all säkerhet ha bra användning av den ett tag framöver. Tommy Hilfiger står för väldigt hög kvalitet och fashionabla plagg med tidlös design. Det är just därför som jag just nu satsar på en lätt dunjacka eller en snygg överdimensionerad trenchcoat då jag vet att jag kommer få användning av den många gånger framöver. 

Klänningar & Jumpsuits

Nytt år - Ny lycka: och ny lycka är definitivt kläder. Jag är helt klart en person som verkligen älskar klänningar. Oavsett om man ska på en arbetsintervju, det är vår, sommar eller en familjefest, så funkar klänningen alltid. Är klänningen däremot inte din favorit kan vi alltid rekommendera en jumpsuit. Detta plagg kommer med all säkerhet fortsätta att vara trendig även nästa år.

Skor

Skor kan man aldrig få för många av men när det kommer till just denna produkt är kvalitén inget jag tummar på. Därför brukar skor under 1.000 kr inte hamna i min varukorg. Är du som mig vill jag därför tipsa om att fynda ett par skor under rean hos Tommy Hilfiger då jag kan lova att kvalitén för dessa skor är inget du kommer behöva klaga över!

Jag hoppas nu att du fått en bra översikt över Tommy Hlligers rea. Jag rekommenderar starkt att inte vänta på bättre tider utan redan nu shoppa hem artiklarna du spanat in. Ha en lyckad shopping! 

     

Love, - Hanna- Hanna -
Intresserad?

Dela denna blogg med dina vänner!

KOMMENTERA DENNA BLOGG